Connect with us

Politika

Plenković: Dalija Orešković predstavlja jaku stranku. Vodit ćemo računa o tome što ona misli

Objavljeno

on

Premijer Andrej Plenković, predstavljajući u srijedu u Saboru izmjene Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom, istaknuo je kako će Vlada učiniti sve da pomogne ljudima te da je otvorena za konsenzus kako bi rješenje bilo dugoročno i održivo.

Postavili ste SDP-u retoričko pitanje tko je više dao Slavoniji. A ja vas pitam tko je Slavoniji više uzeo. Pitam vas to zbog Darka Puljašića. Hoće li svi građani imati kriterije za zbrinjavanje kao Ivo Žinić? – upitala je Dalija Orešković i navela kako se znalo za Žinića.

Poštovana zastupnica, kako to znate da sam ja znao? – upitao je, na što mu je Orešković rekla da ima istančane radare sugerirajući na raniju izjavu premijera da on ima istančane radare za ljude.

Jandroković ju je opomenuo i naveo kako zastupnici trebaju prestati ubacivati se u riječ kad je nemaju. – Ovaj primjer intervencije nabacivanja etiketama od PR agencija napisanih pitanja to je dio političke utakmice. Orešković predstavlja jaku stranku. Vodit ćemo računa o tome što ona misli.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari