Connect with us

Hrvatska

Plenković i Milanović posjetit će Sisak i Petrinju

Published

on

Nakon potresa s epicentrom na sisačkom području, a koji je zatresao gotovo cijelu središnju Hrvatsku iz Banskih dvora i s Pantovčaka potvrđeno da će predsjednik RH Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković otići u Petrinju.

Premijer Andrej Plenković sa suradnicima u ponedjeljak će posjetiti Sisak i Petrinju, nakon nekoliko jakih potresa koji su jutros zatresli to područje.

Premijer najprije ide u Sisak, gdje će biti u 10 sati (ispred zgrade županije) , a poslije toga će, oko 11 sati, biti u Petrinji.

Iz Službe za odnose s javnošću izvijestili su da je premijer u Vladi na sastanku s rukovoditeljicom Seizmološke službe Ines Ivančić.

Uz premijera će biti potpredsjednici Vlade i ministri Davor Božinović i Tomo Medved te ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat i
ministar zdravstva Vili Beroš.

Konferencija za novinare Nacionalnog stožera Civilne zaštite ostaje u 11 sati.

Govorit će ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

Predsjednik Republike Zoran Milanović obići će u ponedjeljak potresom pogođena područja Siska i Petrinje, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Dolazak predsjednika Republike ispred zgrade Županije u Sisku predviđen je u 10 sati, a dolazak u Petrinju oko 11 sati. (Hina/K.)

U Sisku novi potres, zidovi popucali

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari