Connect with us

Hrvatska

Plenković imenovao akademika Zvonka Kusića posebnim savjetnikom za društvena pitanja

Objavljeno

-

Premijer Andrej Plenković imenovao je akademika Zvonka Kusića svojim posebnim savjetnikom za društvena pitanja, a poslove posebnoga savjetnika obavljat će bez naknade.

Na temelju članka 23. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, predsjednik Vlade Andrej Plenković imenovao je akademika Zvonka Kusića posebnim savjetnikom predsjednika Vlade za društvena pitanja. Akademik Kusić poslove posebnoga savjetnika obavljat će bez naknade.

“Odredbom članka 23. Zakona o Vladi Republike Hrvatske utvrđeno je da predsjednik Vlade može imenovati posebnog savjetnika radi utvrđivanja stanja, izrade strateških razvojnih planova i analiza, pripreme prijedloga i usklađivanja provedbe pojedinih projekata iz programa Vlade te za pojedina pitanja stalne ili povremene prirode od značaja za obavljanje dužnosti predsjednika Vlade”. priopćili su iz Vlade.

Napominju da akademik Kusić, kao posebni savjetnik predsjednika Vlade, neće biti u stalnom radnom odnosu u Vladi, već će po nalogu premijera obavljati poslove dok priroda posla to zahtijeva.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas