Connect with us

Politika

Plenković o Laliću: Rekao sam istinu, on je lijevi agitator

Objavljeno

on

Danas se u Zagrebu održao koalicijski sastanak.

Sastanak je počeo u 14 sati, a izjavu nakon dao je premijer Andrej Plenković.

“Sve je bilo dobro, koalicija funkcionira normalno”, izjavio je Andrej Plenković nakon sastanka koalicije. “Očekujemo da će predviđeni deficit biti na razini drugi članica EU-a”, rekao je.

Komentirao je i svoje jučerašnje izjave o analitičaru Draženu Laliću, kojega je nazvao plaćenikom.

“Što se tiče priopćenja politološkog društva, meni je žao da nisu reagirali kad je Milanović govorio o Puhovskom, to je bilo daleko gore. Ono što sam ja rekao je činjenica, istina. Javnost ne zna, kad gleda te analitičare po televizijama, ne zna tko ima kakav background i za koga agitira.

U javnosti nisu svi jednako informirani. Nije u redu da je netko tko je predstavljen kao stručni analitičar, dva dana prije prvog kruga izbora, ima tako teške negativne kvalifikacije o kandidatu HDZ-a, a nekoga drugoga maltene doživljava kao svoga. To nije objektivno i nepristrano i nije ok. Nije to da ja zabranjujem nekome da kaže što misli, ali onda treba reći koja je njegova politička opcija. Da se zna da je on komentator koji agitira za lijeve opcije, javnost mora to znati. A ne da je on kao neutralan, a da gadi kandidata HDZ-a, a hvali nekog drugog. Ja ću se tome usprotiviti”, rekao je Plenković.

“Valjda ja kao političar mogu reći što mislim o tome da netko kao stručnjak ulazi u medijski prostor, a gadi jedne i hvali druge”, dodao je.

Andrej Plenković: Nisu mediji svete krave da o tome ne možemo govoriti

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari