Connect with us

Politika

Plenković o slučaju ‘srednji prst’: Pravi problem je Škoro, on proklizava i na suhom

Objavljeno

on

Andrej Plenković je nakon održanog virtualnog summita EU-a odgovarao na pitanja novinara, a među ostalim komentirao je potez bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je objavila fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst odgovarajući tako na kontroverznu izjavu čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

Pravi problem je gospodin Škoro. On proklizava i na suhom, njegovi kandidati nemaju nikakav program i samo se služe floskulama. Ići na takav način i tako kao on govoriti o teškoj, osjetljivoj temi kao što je silovanje apsolutno je neprimjereno.

Način na koje reagiraju mnoge žene na društvenim mrežama, pa im se eto priključila i bivša predsjednica, je njihov način odgovora na to. Na Facebooku, to je nečiji način borbe, a moj način borbe protiv toga je politički, rekao je. Na pitanje pomaže li to HDZ-u u kampanji nije želio odgovoriti, a o najnovijem sukobu navijačkih skupina u Vukovaru rekao je kako ne zna ima li to veze s izborima, piše Dnevnik.hr

Plenković je istaknuo kako se ne boji odgode izbora zbog porasta broja novooboljelih.

– Izbori nisu pod upitnikom, to uopće nije u pitanju. Trebamo biti odgovorni i držati se propisanih mjera. Poduzet ćemo sve da brojevi ostanu na ovoj ili manjoj razini i da ne ugroze, ne toliko izbore, koliko cjelokupnu zdravstvenu situaciju, rekao je Plenković.

I Kolinda Grabar-Kitarović pokazala prst Miroslavu Škori

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari