Connect with us

Politika

Plenković opleo po mostovcima: Nema se što očekivati od destruktivne družine koja glumi da je desnica

Objavljeno

on

Andrej Plenković je u posjetu kontejnerskom naselju u Glini odgovarao na pitanja novinara pa i na objavu Nikole Grmoje iz Mosta na Facebooku koji se obrušio na Plenkovića, ali i napisao kako neće smjenjivati predsjednika Zorana Milanovića.

Novinari su ga pitali i za komentar na reakciju iz Mosta, odnosno Nikole Grmoje, koji se oglasio nakon što je Plenković rekao kako ta stranka glumi da je dio klerikalne desnice, a podržava lijevog predsjednika.

Andrej Plenković je rekao kako se Most pokazao tko su i što su prošle godine.

– Nema se što očekivati od jedne destruktivne družine koja glumi da je nekakva desnica. Nekakva klerikalna desnica, a prošle godine su mogli, ako su stvarno na tom političkom djelu spektra, podržati bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Oni su ljudima poručili da križaju listiće. Te neke stalne kritike HDZ-u i njegove tlapnje su svojstvene Grmoji. Sve ovo nije loše, sve je ovo jedan veliki proces razotkrivanja. Ljudi sve vide. Onaj tko sad ide na lokalne izbore mora znati ako slučajno misli dati glasove nekome iz redova Mosta da nema veze s onim spektrom na koji se želi pozicionirati. To su sve glumljenja, pogotovo od Grmoje, rekao je.

Premijer Plenković: Milanović bi se trebao ispričati

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari