Connect with us

Politika

Plenković: Ovo što se zbiva u SDP-u je loše za SDP

Objavljeno

on

Povodom Dana Hrvatskog sabora u Saboru je održana svečana sjednica, predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je sabornicima i komentirao raskol unutar SDP-a.

Jako je važno da hrvatska javnost prepozna tko su sve akteri na hrvatskoj političkoj sceni. Bitno je vidjeti koje su političke stranke i ljudi one koje kada dobiju povjerenje rade odgovorno, i da se hrvatski narod i svi naši građani mogu pouzdati u njih. Ovo što se zbiva u SDP-u je loše za SDP, imali su situaciju da je sad prvoizbačeni Bernardić prije par godina suspendirao današnjeg izbacivača Grbina. Sve je to skupa loše, oni su pali na niske grane, pokazuju duh netolerancije, neuključivanja, izjavio je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

– Komentatori uspoređuju to s HDZ-om, ovo što oni rade nema nikakve veze s HDZ-om koji ja vodim. HDZ koji ja vodim je imao unutarstranačku oporbu prema meni od prvog dana, nitko nije izbačen osim Milinovića koji je došao s četiri autobusa pred zgradu HDZ-a prije nekoliko godina, dodao je predsjednik HDZ-a.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR