Connect with us

Komentar

Po čemu znamo da Juričan Zagrebom ne bi vladao baš kao Bandić?

Objavljeno

on

Dario Juričan mnogima je duhovit i veliki borac protiv pokvarenih moćnika, Kutle, Todorića, Bandića… Ali je i “autor” neduhovitih uvreda, neutemeljenih optužbi i jako izbirljiv u opanjkavanju ljudi pa lijeve kriminalce ne dira.

Kakva je to duhovitost kad Bandića na HTV-u vrijeđa kao zombija, kukavicu, starog i ofucanog djedicu, sijača laži… S njim bi u zatvor, premda nema presude, a kad kaže da je “upropastio Zagreb”, vjerojatno bi htio na njegovo mjesto kako bi ga još više upropastio.

Po čemu to znamo da bi “vratio grad ljudima”? Ni po čemu, osim po neprijateljstvu prema onima koji ga vode i po pripadnosti ultraljevičarima koji se “seru na Bleiburg”.

Osobe koje vrijeđaju poput Juričana obično imaju skrivene sklonosti i osobine koje pripisuju drugima, zato se valjda i kandidirao za Pantovčak pa njegovo zauzimanje za korupciju u predizbornoj kampanji treba i tako čitati.

Imali smo obilje nevinih javnika koji su grmjeli protiv kriminala i nepravdi, a kad bi osvojili vlast, postajali su šampioni nepodopština.

Juričanova neuslišana želja da se zove Milan Bandić zacijelo je želja da se bude kao Milan Bandić. No, kome na žalost, kome na sreću, Bandić je samo jedan, komentirao je Milan Ivkošić/VečernjiList

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari