Pobjednici foto natječaja „Prirodne ljepote zavičaja“

  2
  Pobjednik fotografije stručnog žirija Marjan Bošnjak dobio je umjetničku sliku "Trešnje" autorice Božene Džidić i večera za dvoje u Restoran Konoba Goranci.

  Iako je bilo veoma teško odlučiti se za najbolju fotografiju, jer je odličnih radova bilo na pretek. Od samog starta pregledavanja, Hrastovi su najviše plijenili pozornost. Odlična kompozicija, toplina boja, povjesna uloga i planinski krajolik u pozadini prevagnuli su, da “Hrastovi” budu naš broj 1. 

  Ovom prilikom autoru fotografije Marijanu Bošnjaku čestitamo, a svim ostalim sudionicima, želimo više sreće i dobrog svjetla za sljedeće Goranačko kulturno ljeto.

  Otvorite oči, uživajte u prekrasnoj prirodi i zabilježite svaki mogući zanimljiv trenutak. Možda fotografija ni tada neće biti najbolja, ali zapamtite “samo je fotografija kadra zaustaviti vrijeme, ovjekovječiti trenutak i učiniti ga vječnim”.

  Pobjednik fotografije stručnog žirija Marjan Bošnjak dobio je umjetničku sliku “Trešnje” autorice Božene Džidić i večera za dvoje u Restoran Konoba Goranci.

  1. nagrada publike ide slikci “Konji na Bilima”, fotografa Marija Bošnjaka, nagrada je večera za dvoje u Restoranu Konobi Goranci.

  2. nagrada publike “Sijeno“, a vlasnica fotografije je Ivana Krišto koja je dobila knjigu Župa Goranci.

  NAPOMENA:
  – Dvojica Bošnjaka nisu u rodu 🙂
  – 2. nagrada publike uvedena je iz razloga što je u samo jedan glas pobjedila fotografija “Konji na Bilima”.

  Svim pobjednicima čestitamo!
  Vaši Goranci online

  kamenjar.com

  facebook komentari

  • peppermintt

   🙂 je lipo ovdi na misištu , evo još jedna

  • peppermintt

   mogla san nagradu osvojit 🙂