Počela seoska liga: Navijači pale sijeno iza gola, igrači se tuku…

  0

  Željezničar je gostovao kod Zvijezde u Gradačcu, a trener Želje Amar Osim je uzeo 10 dana odmora pred početak prvenstva.

  Često se žalimo da je ligaški nogomet u Hrvatskoj na niskim granama. No, što tek onda reći za onaj u Bosni i Hercegovini? U susjednoj je državi proteklog vikenda počela Premierliga i već u prvom kolu nije nedostajalo bizarnosti.

  Primjerice, susret Travnika i novog prvoligaša Viteza je kasnio desetak minuta. Razlog? Tri igrača Viteza nisu imali liječničku potvrdu. Nakon što je utakmica ipak počela, navijači Travnika su unatoč temperaturi oko 40 stupnjeva iza gola zapalili sijeno te tako napravili dimnu zavjesu, piše portal SportSport.ba.

  Banjalučki Borac je u dugovima pa je bilo uopće pitanje hoće li moći igrati. Ipak su otišli u Zenicu i odigrali 1:1 s Čelikom, a domaći su navijači suce gađali bocama vode jer su bili nezadovoljni dijeljenjem pravde.

  Aktualni prvak Željezničar gostovao je kod Zvijezde u Gradačcu, a trener Želje Amar Osim, sin legendarnog Ivice Osima, je uzeo 10 dana odmora pred početak prvenstva. Tijekom utakmice sa Zvijezdom su se potukla dva igrača Želje. Šaban Pehilj je udario Elvira Čolića, koji je krvavog nosa napustio teren.

  Spomenimo i da su navijači Sarajeva, koje je u kvalifikacijama za Europsku ligu ispalo od albanskog Kukešija, upali na trening momčadi i poskidali dresove igračima.

  vlm

  facebook komentari