Connect with us

POČELO JE: Pedofilija pobijedila zdrav razum na sudu!

Objavljeno

-

Čovjek je na suđenju proglašen krivim za seksualno zlostavljanje maloljetne djevojčice i osuđen je na 5 godina zatvora, ali ta je odluka, na zgražanje javnosti, povučena jer je talijanski sud procijenio da je riječ o ljubavnom odnosu a ne o prisili.

Šokantna presuda dogodila se ovih dana u Italiji, točnije u Rimu. Naime, pedofilija je ovoga puta pobijedila zdrav razum sudaca i pedofil je oslobođen te mu je dozvoljeno da bude u vezi s malom djevojčicom. On je starac od 60 godina a djevojčica ima samo 11 godina. On je socijalni radnik iz grada Catanzara, na jugu zemlje. Ova mala djevojčica njemu je povjerena na čuvanje, zbog vrlo loše životne situacije u kojoj se djevojčica našla. Pedofilski predator iskoristio je ovu situaciju i seksualno iskorištavao djevojčicu. Policija je dobila anonimnu prijavu te izvršila raciju njegove vikendice. Kad je policija upala u vikendicu uhvatila je socijalnog radnika u krevetu s djevojčicom. Odveden je pred sud, i sud mu je odredio kaznu od pet godina zatvora. No, odluka je promijenjena jer je djevočica kasnije svjedočila i na sudu rekla kako je zaljubljena u njega, te da želi biti s njim. Nakon toga sud je procijenio kako se ne radi o pedofilskom napadu nego o ljubavnoj vezi. Optužnica je poništena a ovom čovjeku je dopuštena veza s djevojčicom. Talijanski mediji prenose zgražanje javnosti nad ovom odlukom suda.

 

Zapravo, nevjerojatno je to da suci nisu uopće pomislili da je djevojčica zbog svoje životne situacije emocionalno oštećena, te da je ovaj socijalni radnik, koristeći psihologiju naveo djevojčicu da misli kako je zaljubljena. Zastrašujuće je i da takvi ljudi, pedofilski predatori uopće rade na takvim mjestima gdje se svakodnevno susreću s djecom koja su zbog teških životnih situacija prepuštena sama sebi. Naravno, da bi bili bliže djeci, često biraju zanimanja koja su u doticaju s djecom. Ova presuda talijanskog suda je vrlo uznemirujuća jer ako je ovome pedofilu dopuštena veza s ovom maloljetnom djevojčicom, svaki drugi mogao bi se na taj način izvuči. Zanimljivo je kako im nije  palo na pamet da je djevojčica možda prisiljena reći to što je rekla. Ta djevojčica nema nikoga i sada je povjerena njemu, čovjeku koji je seksualno iskorištava. Nesumnjivo, započela je infiltracija pedofilije u naše društvo. Naravno i oni kao i homoseksalci rođeni su takvi i ljudi će uskoro biti prisiljeni tolerirati njihovu ljubav. U suprotnom, bit će riječ o homofobiji. Ova odluka suda samo je početak te izopačene tolerancije koju na silu infiltriraju u društvo.

 

Podsjetimo, ove godine pedofilija je maknuta s popisa poremećaja, te je proglašena seksualnom orijentacijom u ovogodišnjem Priručniku za diferencijalno dijagnosticiranje. Njega  je sastavilo američko udruženje psihijatara (APA) koja je isto tako 70-ih godina samoinicijativno, i preko noći maknula homoseksualnost s iste liste. Naime, APA tvrdi kako je biti pedofil seksualna orijentacija. Ali u trenutku kada pedofil krene u napad,  to se smatra bolešću. Poprilično apsurdna definicija ovih psihijatrijskih ‘stručnjaka’. I više je nego  jasno da ćemo se uskoro boriti s prisilnom tolerancijom na ove, seksualne izopačenike kojih je svakim danom sve više, na raznim društvenim pozicijama.

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari