Pratite nas

Reagiranja

PODIJELILI STE UJEDINJENU HRVATSKU, A SAD PODMEĆETE TRULE TEMELJE!

Objavljeno

na

Glavni akteri:

Ivo Josipović, Vesna Teršelič, Jadranka Kosor, nesretni Bojan Glavašević, Mirela Holy, Savo Štrbac, Zoran Pusić, Ante Tomić, Predrag Matić, Drago Hedl, Zoran Milanović,

Miljenko Jergović, Jelena Lovrić, Snježana Pavić, Mirjana Kasapović, Dejan Jović, Stjepan Mesić, Žarko Puhovski, Vesna Pusić, Milorad Pupovac, Rade Šerbedžija, Nenad Stazić, Darko Stazić, Ivan Grujić, Boris Dežulović, Budimir Lončar, Zoran
samozvani „Centar za mir, nenasilje i ljudska prava“ – Osijek,

samozvani „Centar za mirovne studije“ – Zagreb – Vukovar,

samozvani „Građanski odbor za ljudska prava“ – Zagreb,

samozvani „Centar za suočavanje s prošlošću – Documenta“ – Zagreb,

samozvana „Regionalna komisija za istinu (!) – Rekom“ – Jugoslavija,

samozvani „Međunarodni institut za studije o Srednjem istoku i Balkanu – IFIMES“ – Ljubljana,

dijelovi GONG-a –Zagreb,

Platforma 112 – Zagreb,…..

i – ne biste vjerovali –

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

KAKO JE SOHV RAZOTKRIO MREŽU?

Nakon razotkrivanja Documente i Vesne Teršelič, Rekoma, Ifimesa i Jadranke Kosor, OraHa i Mirele Holy, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara razotkrio je nesretnog Bojana Glavaševića. Documentin skup u Vukovaru trebao je biti cvijetak njihovog licemjerja. SOHV to nije dopustio: došao je na skup, postavljao pitanja, i sve snimio; takvim će radom nastaviti.

Ekstremno crvenilo na licu Teršeličke izazvalo je pitanje „Jeste li položili vijenac na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata s obzirom na to da ste organizirali okrugli stol o žrtvama na najvišoj razini?“ Mrmljanje zbunjene Teršelič i promucan odgovor – „Nismo…“ razotkrio je svo licemjerstvo stvarnih parazita na hrvatskom nacionalnom biću. Iako je upravo nesretni Bojan Glavašević, čovjek koji je bez ikakvih stručnih kvalifikacija postao pomoćnik ministra, pokrenuo lavinu, on je samo jedan mali kotačić cijele mašinerije.

 

Za to vrijeme njegov nadređeni Matić plasira vrhunac licemjernih laži i s pozicije ministra branitelja tvrdi da ćemo zbog hrvatskih branitelja biti izbačeni iz EU.

U istu tikvu puše i Vesna Teršelič zajedno sa suradnicima i podupirateljima Documente i REKOM-a, koji godinama ustrajno i podmuklo krivotvore povijest izjednačavajući krivnju žrtve i agresora, te gradeći mitologiju na pojedinačnim ratnim zločinima Hrvata, stavljajući ih u istu ravan s planiranim zločinima Srba. Pojava poprima groteskne razmjere kad uočimo činjenicu da Documenta lukavo i licemjerno prešućuje ne samo cijelu paletu komunističkih zločina, koja je također predmet deklariranog interesa, nego prešućuju cijeli genocidni i agresorski rat protiv Hrvatske. Sustavno i namjerno zanemaruju planski zločin velikosrpske politike poduprt jalnušima, diletantima i stokom sitnog zuba, koja nikad nije i neće prihvatiti postojanje hrvatske Države. http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/97146-stozer-za-obranu-hrvatskog-vukovara-prozvao-budimira-loncara-stjepana-mesica-i-jadranku-kosor.html

Glavni igrač cijelog plana je Ivo Josipović, čovjek koji je umalo uspio povući hrvatsku optužnicu protiv Srbije, čovjek koji je htio ocjenom ustavnosti Zakona o ništetnosti sve branitelje izručiti na milost i nemilost Srbiji, čovjek koji godinama ignorira otetog Veljka Marića, problem granica, problem ratne odštete, ignorira Blagu Zadru ali stiže na kestenijade, ignorira branitelje ali pjeva o ljepoti kape partizanke, ignorira Tuđmana ali slavi nedodirljivost masovnog ubojice, zločinca Josipa Broza.

http://www.sloboda.hr/stozer-josipovicu-dok-vi-lezerno-igrate-balote-veljko-maric-cami-u-srpskom-zatvoru-i-ceka-vasu-reakciju/

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/stozer-zelimo-nacionalnog-a-ne-ideoloskog-predsjednika-rh—355313.html
http://www.hrvatski-dom.hr/josipovicu-izbavite-veljka-marica-iz-srpskog-zatvora-prestanite-se-zabavljati-barbikama-urotama-i-ljepotom-kape-partizanke/

JOSIPOVIĆ -NIKOLIĆNe zaboravimo njihova zlurada i zlokobna nadanja u osuđujuću presudu generalima Hrvatske vojske. Neoprostivo je naricanja Zorana Pusića suradniku Štrbcu i njegovo ispričavanje (!?) zbog oslobađajuće presude. Jasno je kako je mreža postala vrlo ambiciozna i opasna u svojim nastojanjima.

Postali su toliko aktivni da su u upravno vijeće hrvatskog memorijalno dokumentacijskog centra Domovinskog rata uspjeli ugurati ljude sumnjive pa čak i pročetničke biografije, te bliske suradnike Documente. Cilj – srušiti Antu Nazora i preuzeti ekskluzivno pravo na kreiranje istine. Tako bi Teršelička konačno mogla pokrenuti REKOM – regionalnu komisiju za istinu, svesrdno gurana novcem hrvatskih državljana i imenom Ive Josipovića.

TEZA DA JE HRVATSKA STVORENA PARTIZANSKOM BORBOM OPASNA JE PODVALA

Ustav nedvosmisleno utvrđuje da je hrvatska država stvorena i obranjena pobjedom u Domovinskome ratu, a ne u partizanskoj borbi stvaranjem titoističke Jugoslavije. Nadalje, hrvatska je država stvorena u povijesnoj prekretnici odbacivanja komunističkih sustava. Dakle, nema kontinuiteta između Domovinskoga rata i komunističkog antifašizma jer je u procesu stvaranja hrvatske države odbačen komunistički sustav kao totalitarni nedemokratski sustav. Usto, i Hrvatski sabor, i EU jasno su osudili totalitarni komunistički režim, kroz deklaracije, rezolucije, zakone. Zato je protuustavno i protudržavno izjednačavanje antifašističke borbe četrdesetih godina i hrvatskih branitelja devedesetih godina.

josipović komunistKomunistički antifašisti imaju zasluge, u borbi protiv fašizma i nacizma kao što ih ima i Staljin i te zasluge ne treba odbacivati. Ali oni nisu donijeli slobodu hrvatskome narodu, nego novi totalitarizam. Oni nisu donijeli nacionalne i vjerske slobode, nego velike progone hrvatskih intelektualaca, domoljuba i vjernika. Oni se nisu izborili za samostalnu i suverenu Hrvatsku, nego za komunističku Jugoslaviju. Štoviše, oni su zaslužni za režim na čijem je čelu bio komunist Milošević u kojem su udruženi velikosrbi i Titova JNA, pokušali brutalnim ratom i agresijom očuvati komunističku Jugoslaviju kao najveću moguću veliku Srbiju.

Suprotno tomu, hrvatski su se branitelji devedesetih godina borili protiv komunističkog totalitarizma, protiv režima koji je godinama masovno kršio nacionalne i vjerske slobode kao i ljudska prava građana. Izborili su se za samostalnu, suverenu i demokratsku državu. Zato nije slučajno što su hrvatski branitelji kao simbol svoje borbe nosili križ i krunicu, a agresori crvenu zvijezdu petokraku. Izjednačavanje partizana i hrvatskih branitelja mučna je krivotvorina i neistina. Tom i takvom cilju služe sve gore navedene organizacije i pojedinci, obilato odlikovani i nagrađivani od ključnog kreatora mreže – Ive Josipovića.

NE ZABORAVITI

Kao što je poznato, Hrvatski je sabor, nakon provedenog referenduma o samostalnosti Hrvatske, usprkos velikim opasnostima i pritiscima, 25. lipnja 1991. godine donio Odluku o proglašenju samostalnosti Hrvatske i raskidanju svih veza sa SFRJ. I slovenski je parlament donio Odluku o samostalnosti Slovenije na temelju dogovora Tuđman-Kučan. U Sloveniji je odluka donesena jednoglasno, za razliku od Hrvatske u kojoj je bilo mnogo problema. Tadašnji SKH SDP, preteča današnjega SDP-a, u presudnome trenutku odlučivanja o stvaranju hrvatske države demonstrativno je napustio Hrvatski sabor. Dakle nije glasovao za samostalnosti hrvatske države.

JASNA STRATEGIJA

Prešućivanjem i amnestiranjem srpsko-četničke genocidne agresije na Hrvatsku, te istovremeno sotonizacijom i kriminalizacijom obrambenog Domovinskoga rata stvorena je nova, bolesna povijesna situacija u kojoj su hrvatski branitelji od vlastite vlasti predstavljeni kao agresori i zločinci. U skladu s tom strategijom potpunog izvrtanja istine i rehabilitacijom vrijednosti titoizma išao je proces u kojemu se i četnike predstavlja antifašistima. Četnik je postao i predsjednik Srbije, na putu je rehabilitacija Draže Mihailovića. Predmetna mreža koja je trenutno na vlasti u Hrvatskoj četnički ustanak i masovna ubojstva Hrvata u Srbu bolesno predstavlja kao „partizanski ustanak naroda Hrvatske“. Hrvatska je tako od vlastite vlasti prisiljena prihvatiti povijesne izmišljotine, prihvatiti Republiku Srpsku, te prihvatiti suđenje hrvatskim braniteljima na temelju lažnih, štoviše, grotesknih optužnica samozvanih vojnih sudova agresorske Srbije i JNA.

ZAŠTO PROSVJEDUJU BRANITELJI?

  • Predmetna mreža koja je trenutno na vlasti krivotvori povijest i podmeće trule temelje hrvatskoj državi.
  • Uništava sadašnjost.
  • Svime navedenim onemogućuje zdravu budućnost.
  • Svi umreženi koji 20 ruše hrvatsku državnost moraju otići da bi hrvatska djeca ostala u Hrvatskoj.
  • Hrvatski dragovoljci, veterani i branitelji prosvjeduju jer vlasti godinama dopuštaju pravno i političko nasilje Srbije nad Hrvatskom, najbolje vidljivo iz slučaja Veljka Marića, koji otet, već četvrtu godinu provodi po srpskim kazamatima.
  • Prosvjeduju protiv nasilne i opće jugoslavizacije društva, protiv rada Ministarstva branitelja koje samo po imenu ima dodir sa hrvatskim braniteljima i koje sustavno izjednačava žrtvu i agresora iz Domovinskog rata.
  • Prosvjeduju protiv totalitarne politike koja u Hrvatskoj ruši suverenitet naroda, obezvrjeđuje, zaustavlja i zabranjuje referendumske inicijative.
  • Prosvjeduju protiv nasilnog, protupravnog i protuustavnog udara vlastodržaca na žrtvu Vukovara, na žrtvu Hrvatske.
  • Prosvjeduju protiv namjernog, višegodišnjeg guranja hrvatskih državljana u dužničko ropstvo.

Vrijeme je strgnuti paučinu ove podmukle mreže s hrvatskog nacionalnog bića, obraniti temelje suvremene hrvatske države, lustrirati sve koji nam mute pogled i krenuti u izgradnju zdravog društva.

S vjerom u Boga i hrvatski narod.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Četvrta gardijska brigada o Pilselu: ‘Nitko od naših pripadnika ga ne poznaje s ratišta jer nije sudjelovao u borbenim akcijama’

Objavljeno

na

Objavio

Branitelji iz Četvrte gardijske brigade priopćili su svoj stav o gostovanju novinara i kolumnista Drage Pilsela u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

Prenosimo ga u cijelosti:

“Radi potpunog i pravilnog informiranja javnosti uzimamo si slobodu pojasniti neke pojedinosti o sudjelovanju Drage Pilsela u 4. gardijskoj brigadi. Naime, gospodin Pilsel je u emisiji Otvoreno emitiranoj 11. prosinca 2017. godine iznio podatak da su on i poginuli brat bili pripadnici 4. gardijske brigade, što je nesporno.

Doista poginuli brat Andres Pilsel bio je veliki ratnik u 4. gardijskoj brigadi te je časno prošao sve terene do trenutka nestanka u borbenoj akciji, dok je Drago Pilsel evidentiran u 4. gardijskoj brigadi u period od 11.11.1992. do 28.02.1992. kao prevoditelj za španjolski jezik u Splitu. Dotičnog nitko od pripadnika 4. gardijske brigade ne poznaje s ratišta jer isti nikada s postrojbom nije bio na terenu niti je sudjelovao u borbenim akcijama.

Kao Udruga veterana 4. gardijske brigade neshvatljivo nam je da pojedinci imaju za pravo poistovjetiti se s istinskim ratnicima koji su zaista sudjelovali u obrani Republike Hrvatske.”

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

Mladen Pavković: Oduzmite odličja Mesiću…

Objavljeno

na

Oni koji se raduju presudi generalu Praljaku i drugima u Haagu sada bi željeli da im predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović oduzme i ratna odličja koja su zasluženo dobili za zasluge u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu. Predsjednica je odgovorila da to neće učiniti! A i zašto bi?

  • „Ti su ljudi dobili odličja za obranu od velikosrpske agresije i ja im ta odličja neću oduzeti“, poručila je.

Time je još jednom dala do znanja da je Haaški sud politički i da ako oni neke osude to ipak ne znači da je uistinu riječ o ratnim zločincima, tim prije što tisuće Srba nikada nisu bili osuđeni za zločine u vrijeme prošloga rata. Što Srbija, primjerice, ne oduzme odličja jednom Šešelju?

Ako nekome u Hrvatskoj treba oduzeti  ratna odličja onda treba onima koji su poput Stjepana Mesića, Vesne Pusić, Manolića, Perkovića, Mustača  i njima sličnima učinili ogromnu štetu Republici Hrvatskoj, a samim time i hrvatskim braniteljima.

Naime, još nismo zaboravili na koji se način jadni i žalosni bivši predsjednik Republike Mesić svojedobno obračunao s dvanaestoricom časnih i uvaženih hrvatskih ratnih zapovjednika i generala, kad ih je zbog opravdanog obraćanja javnosti preko noći bacio na ulicu. Njemu je i predsjednik Tuđman dao visoka državna odličja, a on je „vršio nuždu na njegovu grobu“.

Dakle, ako nekome treba oduzeti odličja, Mesić bi trebao predvoditi tu sramnu ekipu!

Mladen Pavković

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari