Connect with us

Podivljali Aco Stanković, Željka Markić, dva klauna i starleta Nives

Objavljeno

-

Parazit Hrvatske televizije, moralne ubožnice Gorana Radmana, Aleksandar Stanković, prve ovogodišnje nedjelje uspio je nadmašiti samog sebe. Primitivac se uglavnom derao i urlikao na čelnicu građanske inicijative ‘U ime obitelji’, optuživši je da ima dvorac, dok je ona njemu uzvratila na jedini mogući način rekavši mu poneku rečenicu o parazitskoj plaći koju dobije za samo četiri sata mržnje mjesečno. Rijetko ćete u Hrvatskoj naći parazita koji tako malo rade a tako puno, sukladno svom neradu, zarađuju.

Naime, nije isto, nipošto nije isto, kada Aco Stanković govori o dvorcu a Željka Markić o njegovoj plaći, parazita financira hrvatska sirotinja dok Željku Markić, unatoč njenom nedvojbenom bogatstvu, ne, to parazit zna, no, misli da hrvatski građani to ne znaju i prevario se. No, tko je kriv Željki Markić kada odlazi u jazbinu u kojoj je dokazano mrze, što je pokazao i referendum o braku, poslije kojeg se, jedna mala digresija, nije objesila sveznalica Mirjana Krizmanić, iako je to najavila?

Uz Željku Markić Aco je na našoj televiziji ugostio gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, prema kojem je bio izuzetno nježan, zna Aco tko bi mu mogao trebati u budućnosti s obzirom kako je budućnost mogućeg Čačićevog koalicijskog partnera već počela. Dobro je biti dobar s gradonačelnikom uvjerljivo najvećeg hrvatskog grada. Zna Aco da nije sve u Dubrovniku, iako njegova dvostruko mlađa supruga obožava naslikavanje po hrvatskoj Ateni.

Zlobnici, kojima ne vjerujemo, će reći, kako bi zaradio nešto ‘mukte’, dakle, sa strane s obzirom da je 12 000 kuna premalo, Aco je ugostio i dva klauna s jednog portala koji postoji kako bi se nadomijestila nečija impotentnost. Dva duhovita klauna, čiji je portal Aco sasvim sigurno besplatno, u svom stilu, na našoj, oderanoj televiziji, reklamirao, platiti će Aci protuuslugu, litru vinjaka, dva konjaka i bure rakije u birtiji, ako ne prije a ono kad Aco sjaši u Dubrovniku. Dva klauna dokazala su koliko su zapravo duhovita, otprilike kao Davor Butković, inače srednjoškolac, kada piše o književnosti, iako je jedina knjiga koju je pročitao Sanaderov dnevnik.

Uz Željku Markić, klaunove te Bandića, Aco je ugostio i jednu starletu, naime, riječ je o srpskoj starleti ( ovo, naravno, nije uvreda, naime, Nives je sama rekla da je Srpkinja koja navija za srpsku nogometnu reprezentaciju, pod uvjetom da ona još postoji, što joj nitko normalan nema pravo zamjeriti ) koja se udala za hrvatskog nogometaša Dinu Drpića nakon što je navodno trenirala pola Dinamove momčadi, govorimo o višeimenoj Nives Zeljković Celzijus i na koncu Drpić, poznatoj mankenki s Facebooka, ‘književnici’ koja je prošle godine za književnost kao nagradu dobila jednooko čudovište – Kiklopa, što dovoljno govori o književnosti u ‘regionu’. Starleta doista ima što reći na javnoj televiziji, zato javna televizija, koja ima svoje starlete, poput Maje Sever, Mile Horvat, Lane Banely i Danijele Trbović, nekoć Vlajki, i postoji. Da uveseljava narod koji tako sretan i veseo puni džepove hrvatskih parazita.

[vsw id=”qneEEQFG4ag” source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

Tinolovka

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari