Connect with us

Naši u svijetu

Podrška Predsjedniku HDZ-a TOMISLAVU KARAMARKU od HDZ-a USA

Objavljeno

-

Ogorčeni postupcima Gosp. Oreškovića i planovima Mosta, uz asistenciju pojedinih izdajničkih poriva u samim redovima naše stranke da otupe domoljubnu snagu HDZ-a i Vas osobno i tako Vas eliminiraju sa političke scene u Rep. Hrvatskoj. Čestitamo Vama I vodstvu HDZ-a na iniciranju i provedbi izglasavanja nepovjerenja u Hrvatskom Državnom Saboru Predsjedniku Vlade Rep. Hrvatske Gosp. Oreškoviću, danas to vidimo, čovjeku nepoštenih namjera.

[ad id=”93788″]

Upravo je danas putem medija do nas doprla vijest o Vašoj ostavci na mjesto Predsjednika HDZ-a. Ne znamo jeli to istina ili nije, uslijed sve ove medijske agresije koja se na HDZ i Vas osobno sručila iz pera onih, ili kroz pera onih koji Hrvatsku nikada nisu htjeli, a koji su u službi izdajničkog SDP-a i njihovih satelita i to na liniji “Memoranduma II”.

Ako se, nadaj Bože, pod pritiskom, ili sami odlučite na taj potez, mi ga ne možemo prihvatiti.

Svaki član ili pak dužnosnik HDZ-a koji bi od Vas, u današnjem političkom ozračju, zatražio ostavku na mjesto predsjednika, nije u našim očima ništa bolji od ovih protudržavnih elemenata udbaške porovenijencije koji su na utakmici reprezentacije u Francuskoj sabotirali utakmicu naših vatrenih vitezova. Ne samo sabotirali, već rušili Rep. Hrvatsku i njen ugled u svijetu, svojim plačenićkim I divljačkim postupcima.

TK 11Malo je toga u životu slučajno za jedan cijeli narod i državu, od proglašavanja “Stranke opasnih namjera” o napuštanju dvorane pri izglasavanju hrvatske neovisnosti, razoružanja hrvatskog Naroda u kritičnom trenutku njegove povjesti, promulgiranja embargo na uvoz oružja u U.N., do “slučajne države”, preko “mi ili oni”, “kukastog križa” na Poljudu, traženje zabrane “Lijepa li si” na EURO-u, do “Nevidim u čemu je hajka na M. Mažića, njegovo je legitimno parvo tražiti zabranu nečega što nas vrijeđa”. Guranja u podjele Hrvatskog Naroda na sjever i jug, po formuli “antifa”, napravit ćemo Vam pakao.

Sjetimo se 90-tih, kada se nudila I neovisnost u koliko pok. otac domovine Dr. Franjo Tuđman ode sa svih položaja, nije li i danas ista receptura u operativnoj uporabi ??.

Ucjene iste partije onih godina, potpomognute “Memorandumom II”, petom kolonom, pa čak I izdajničkim porivima i među nama samima koji misle, da li ili ne podržati Karamarka, poručujemo nismo odustali od Dr. Franje Tuđmana tih 90-tih, pa ne ćemo ni od Karamarka ove 2016. Godine.

Vjerujemo da Prof. Karamarko nije kukavica već će hrabro, sa svima nama, ostati postojan I na braniku hrvatskih nacionalnih interesa, jer to od njega očekuje 90,000 onih koji su izašli na unutar-stranačke izbore za Predsjednika HDZ-a i dali mu svoje glasove, a takav broj članstva stranke koji je za njega glasovao, nema ni jedna stranka protu-hrvatskih obilježja u domovini.

Zato, štovani Gosp. Predsjedniče, vjerujemo, uz podršku svih nas, izvojevat ćemo pobjedu nad veleizdajnicima I neprijateljima drage nam Domovine, za bolju budućnost nas I naše djece u voljenoj nam Rep. Hrvatskoj, koju jedino lustracija može očistiti od ponavljanja kobnih povjesnih zabluda.
S poštovanjem,

U New Jersey-u, U.S.A., 18. lipnja, godine Gospodnje 2016.

Predsjednik, KOO-HDZ-SAD
Antun T. Beric
Predsjednik ZKUHDZ SAD “dr.Franjo Tudjman”
Frank Bilaver
Predsjednik KOO HDZ Švicarske
Ivan Roščić
Predsjednik KOO HDZ Baden Würtemberg
Mile Baričević

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari