Connect with us

Šport

Podržite inicijativu za stadion na Maksimiru ‘Dinamo za Maksimir’

Objavljeno

on

GNK Dinamo

Inicijativa za stadion na Maksimiru “Dinamo za Maksimir” svakog dana je sve jača, naš glas se sve jače i sve dalje čuje, poručuju iz inicijative:

Dobivamo puno poruka podrške iz svih krajeva Hrvatske, Herceg Bosne i cijelog svijeta, gdje god ima nas Dinamovaca. A ima nas zaista svuda. Ali javljaju nam se ne samo Dinamovci, nego i ljudi koji su jednostavno prepoznali našu inicijativu za stadion kao nešto zaista potrebno i vrijedno njihove podrške, kao nešto što je od velikog značaja i za grad Zagreb, Hrvatsku i za sve građane. Za bolju budućnost, za generacije koje dolaze… Jer su, kao i mi, prepoznali ovaj povijesni trenutak kada je potrebno napraviti javni pritisak na sve relevantne strukture i potaknuti ih na konkretno djelovanje u vezi rješavanja problematike izgradnje stadiona.

Javila nam se tako iz Karakašice pokraj Sinja i gospođa Marija Librenjak, velika zaljubljenica u Dinamo još od malih nogu. Iskazala nam je veliku podršku u našem djelovanju i s velikom vjerom prati sve objave s naše stranice. S obzirom da gospođa Librenjak i sama predivno piše, i to pomalo zaboravljenim lokalnim sinjskim izričajem, za što je dobila i mnoga priznanja i nagrade, u našoj idućoj objavi tijekom današnjeg dana ćete imati priliku pročitati njen posebno emotivni tekst, sjajni, dirljivi esej (objavit ćemo ga u četiri nastavka) koji je napisala nakon nedavne smrti legendarnog Dinamovca Zlatka Cice Kranjčara.

Sada bismo vam još samo najavili neke dodatne stvari koje ćete moći pratiti narednih dana na našoj stranici.

Kao što mnogi od vas već znate, sutra navečer ćemo vam prezentirati kompletno novi vizualni identitet naše Fb stranice, odnosno naše inicijative za stadion. Upoznat ćemo vas kroz kratku, izuzetno atraktivnu video prezentaciju i s našom novom Instagram stranicom, te najavom sadržaja koje ćete tamo moći pratiti.

U nedjelju nas već očekuje tradicionalno “najveći hrvatski derbi”, poslastica za nas navijače, utakmica Dinama i Hajduka na Maksimiru i prilika da se naš Dinamo bodovno odvoji od prvog pratitelja na ljestvici. Tu ćemo utakmicu najaviti sjajnim tekstom još jedne “Dalmatinke koja za Dinamo navija”, naše Imoćanke Barbare Jonjić, čije ste emotivne riječi o Dinamu i Zagrebu već imali prilike čitati neki dan na našoj stranici, a koje su imale jako pozitivan odjek među našim pratiteljima i svim istinskim Dinamovcima.

A sljedeći tjedan, u ponedjeljak je zaista veliki dan. Nećemo vam sad otkrivati ništa više od toga, jer sve detalje o tome ćemo u ponedjeljak.  Također, nastavljamo i s drugim dijelom iz našeg četverodijelnog serijala o odnosu najvećih hrvatskih gradova prema svojim nogometnim klubovima. I još puno, puno toga…

Pratite nas, šaljite nam svoje sugestije, primjedbe, ideje, prijedloge, pitanja… I naravno, podržite nas. Zajedno stvaramo ljepšu budućnost. Za Dinamo, za Maksimir. Dinamo za Maksimir.

Iz Zagreba s ljubavlju,
Dinamo za Maksimir

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari