Pratite nas

Satira

Pogledajte kako Amerikanci ismijavaju Srbe nakon ‘napucavanja’ u finalu

Objavljeno

na

Američki košarkaši razbili su Srbe u finalu Olimpijskih igara u Riju s 30 koševa razlike (96:66), što je mnoge u SAD-u nagnalo da se naslađuju dominacijom njihove reprezentacije nad “ostatkom svijeta”.

Tako je komičar i voditelj Conan O`Brien na početku svoje emisije priredio kratki “igrokaz” kako je Dream Team nadjačao Srbiju.

Objasnio je da zbog televizijskih prava ne mogu prikazati snimku finala nakon čega su dva mladića u dresovima SAD-a zaigrala “dva na dva” protiv dječaka koji su predstavljali Srbiju, piše VečernjiList

– Ne možemo prikazati snimku, no ovako je to u principu izgledalo – govorio je O`Brien dok su tamnoputi mladići zakucavali pored dječaka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Satira

U vrijeme mog dede Jovana presude su se donosile na licu mjesta

Objavljeno

na

Objavio

Dosta prošlosti, gledanja tko je gdje bio ’91. i ’95., ili tko je što ukrao ’45., ’90-ih itd. Treba gledati u budućnost! I pustimo pravosuđe neka radi svoj posao – u odsutnosti.

Dnevni SHOWinist objašnjava kako je unuk dede Jovana, kao stari purger čiji su u Zagreb došli još ’45., doživio rat na svojoj koži i koliko mu je za vrijeme rata bilo teško ljetovati jer se morao voziti okolo preko Paga, ili ljetovati stalno u Crikvenici.

Posebno ga smeta to što svi oko njega još uvijek žive u prošlosti, a on jedini gleda u budućnost.

Objasnio jer i kako je pravosuđe djelovalo u vrijeme njegovog dede Jovana koji, istina, nije bio izravno povezan s pravosuđem, ali odluke koje je on donio nisu bile u odsutnosti, već na licu mjesta.

Ne razumije zašto danas neke smeta što se sudi u odsutnosti i što osuđene u Srbiji boli uho za to jer hrvatsko pravosuđe ipak sudi. Poslušajte ovo iskreno svjedočanstvo i razmislite vrijedi li se baviti prošlošću ili zajedno s našim SHOWinistom gledati samo prema naprijed…

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Satira

Bilo je lepo v Zagrebu, a onda su kockoglavi sve zaribali, kuiš

Objavljeno

na

Objavio

Zagreb očima pravih purgera čiji su se preci u Zagreb doselili još davne 1945. godine.

“Kad je moj deda Jovan 1945. doselio u Zagreb, bilo je puno manje ljudi i puno praznih stanova….

Da je bar Tito napravil posel do kraja… sad ne bi bilo mržnje..”

Pogledajte Dnevni SHOWinist – Domagoja Pintarića

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari