Pratite nas

Satira

Pogledajte kako Amerikanci ismijavaju Srbe nakon ‘napucavanja’ u finalu

Objavljeno

na

Američki košarkaši razbili su Srbe u finalu Olimpijskih igara u Riju s 30 koševa razlike (96:66), što je mnoge u SAD-u nagnalo da se naslađuju dominacijom njihove reprezentacije nad “ostatkom svijeta”.

Tako je komičar i voditelj Conan O`Brien na početku svoje emisije priredio kratki “igrokaz” kako je Dream Team nadjačao Srbiju.

Objasnio je da zbog televizijskih prava ne mogu prikazati snimku finala nakon čega su dva mladića u dresovima SAD-a zaigrala “dva na dva” protiv dječaka koji su predstavljali Srbiju, piše VečernjiList

– Ne možemo prikazati snimku, no ovako je to u principu izgledalo – govorio je O`Brien dok su tamnoputi mladići zakucavali pored dječaka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Satira

Dnevni SHOWinist: Vulin u Hrvatsku dolazi u nabavu za srpsku vojsku! (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Dnevni SHOWinist: Vulin u Hrvatsku dolazi u nabavu za srpsku vojsku! (VIDEO)

U video produkciji Projekta Velebit.

Dnevni video komentari aktualnih političkih apsurda ‘Dnevni SHOWinist’.

U izvedbi ‘stand up’ komičara, Domagoja Pintarića, bez dlake na jeziku, satira koja ne satire, nego rasvjetljava nelustrirane budalaštine hrvatske svakodnevnice.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Satira

Nakon teških i sumornih dana konačno možemo odahnuti! Premijer Plenković odustao je od ratifikacije Istanbulske …

Objavljeno

na

Objavio

Premijer Plenković je nakon mise na Hvaru na Veliku Subotu, doživio Božje prosvijetljenje, i spoznao da je IK ipak sotonino djelo usmjereno ka razbijanju obitelji i uništavanje kršćanske kulture kakvu danas poznajemo.

Osobito ga se dojmilo kada su pored njega prolazili kršni momci, nositelji Križa sa Raspetim Isusom, za koju se ulogu moraju godinama unaprijed pripremati i predbilježiti..

Spoznaja o Isusovoj muci i patnji na križu i ljubavi prema svekolikom puku zbog kojih je tu patnju podnosio, konačno mu je ukazala na točnost svih riječi koje su mu Biskupi uputili.

Sada možete u miru provesti Uskrs dragi HDZ-ovci , bez straha da će vas vaš veliki “Vožd” maknuti sa izbornih lista, izmaknuti vam teško stečene fotelje, prodajom časti ili da nedaj Bože završite u Remetincu.
U miru provedite USKRS sa svojom obitelji, djecom i unucima, bez straha da će vas djeca zvati “roditelj 1, ili roditelj 2,”, a vi njh “ono 1 ili ono 2”,

Sretan vam Uskrs dragi HDZ-ovci, kockoglavi ognjištari, zatucani klerikalci i vrli desničari…

  1. travnja 2018.

Lili Benčik

(Tekst je satiričnog karaktera)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati