Connect with us

Satira

Pogledajte kako je riječki imitator genijalno ‘skinuo’ Plenkovića, Petrova, Bernardića

Objavljeno

-

Ovih dana zasigurno ste na društvenim mrežama naišli na video imitatora Danka Ažića kojem imitira aktere trenutačne političke i zdravstvene situacije – Plenković, Bernardić, Petrov, Božinović, Bandić, Bago, Mamić… Teško je reći koga je Danko bolje “skinuo” pa je najbolje da sami procijenite u videu.

Imitacijom se počeo baviti još u djetinjstvu, ali tek u srednjoj školi taj talent je usavršio imitiranjem profesora pa raznih osoba iz svijeta slavnih. Počeo je objavljivati kratke videe na društvenim mrežama, a pozitivne reakcije ljudi su ga motivirale da snima i dalje.

– Imitacije su samo jedan od mojih interesa i strasti, ali mi je taj talent zasigurno otvorio mnoga vrata i omogućio da proživim brojna zabavna i zanimljiva iskustva. Volim objediniti više mojih interesa u jedan pa su primjerice rap imitacije nešto što volim raditi jer, između ostalog volim pisati rap pjesme i volim freestyle rap izražavanje.

Primjeri rap imitacija koje sam napravio su: video spot “Bok (i) Hrvati” u kojem repam kao  Plenković, Bandić, Mamić, Modrić, Petrov, Massimo, Mišo, Ćiro, Karamarko – taj spot je ujedno i najava istoimene predstave, te taj video na satiričan način aktualizira brojne probleme s kojima se RH suočava zadnjih godina.

U rap spotu “Vatrena poruka” se kao Mamić, Ćiro i Modrić osvrćem na uspjeh HR reprezentacije sa svjetskog prvenstva, a na kraju kroz lik Ćire šaljem poruku narodu da bi se trebali ujediniti oko relevantnijih stvari od nogometa. U većini mojih videa i nastupa želim poslati i neku dublju poruku, ispričao je Danko Večernjem Listu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas