Connect with us

Satira

Pogledajte kako je riječki imitator genijalno ‘skinuo’ Plenkovića, Petrova, Bernardića

Objavljeno

on

Ovih dana zasigurno ste na društvenim mrežama naišli na video imitatora Danka Ažića kojem imitira aktere trenutačne političke i zdravstvene situacije – Plenković, Bernardić, Petrov, Božinović, Bandić, Bago, Mamić… Teško je reći koga je Danko bolje “skinuo” pa je najbolje da sami procijenite u videu.

Imitacijom se počeo baviti još u djetinjstvu, ali tek u srednjoj školi taj talent je usavršio imitiranjem profesora pa raznih osoba iz svijeta slavnih. Počeo je objavljivati kratke videe na društvenim mrežama, a pozitivne reakcije ljudi su ga motivirale da snima i dalje.

– Imitacije su samo jedan od mojih interesa i strasti, ali mi je taj talent zasigurno otvorio mnoga vrata i omogućio da proživim brojna zabavna i zanimljiva iskustva. Volim objediniti više mojih interesa u jedan pa su primjerice rap imitacije nešto što volim raditi jer, između ostalog volim pisati rap pjesme i volim freestyle rap izražavanje.


Primjeri rap imitacija koje sam napravio su: video spot “Bok (i) Hrvati” u kojem repam kao  Plenković, Bandić, Mamić, Modrić, Petrov, Massimo, Mišo, Ćiro, Karamarko – taj spot je ujedno i najava istoimene predstave, te taj video na satiričan način aktualizira brojne probleme s kojima se RH suočava zadnjih godina.

U rap spotu “Vatrena poruka” se kao Mamić, Ćiro i Modrić osvrćem na uspjeh HR reprezentacije sa svjetskog prvenstva, a na kraju kroz lik Ćire šaljem poruku narodu da bi se trebali ujediniti oko relevantnijih stvari od nogometa. U većini mojih videa i nastupa želim poslati i neku dublju poruku, ispričao je Danko Večernjem Listu.


Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari