Connect with us

Vijesti

Pogledajte i podržite ljubavnu priču mladog Ljubušaka

Objavljeno

on

Mladima samo treba pružiti priliku i podršku. Da je to tako, još jednom su pokazali naši Ljubušaci.

Mislav Boras je sa svojim glumcima Ivanom Herceg i Krešimirom Dedićem, prijateljima i ostatkom tima, pokazao svoj talent i umjetničku crtu.

Naime, Pycsell web servis je objavio natječaj u kojem je zadatak bio kreirati viralni video koji će današnjeg užurbanog, uposlenog, tehnološki osvještenog, digitalnog čovjeka podsjetiti da postoje dragi ljudi koji čeznu za svojim najdražima. Cilj viralnog videa je pokazati da pet minuta potrošenih na slanje emocija u obliku izrađene fotografije može biti pet najboljih utrošenih minuta u ovom mjesecu.

Tema kratkog videa je priča o dvoje zaljubljenih koji su se razdvojili zbog ambicija, karijere i onoga što današnji svijet nameće – uspjeha! Hoće li njihova ljubav pobijediti, hoće li ih spojiti stara fotografija, saznajte sami. Pogledajte video, podržite  trud i rad, pružite potporu, te pošaljite izrađenu fotografiju nekome tko vam nedostaje.

[mom_video type=”youtube” id=”rBsVP9iEPV4″ width=”750″ height=”420″]

Mislav je inače student fakulteta Organizacije i informatike u Varaždinu, a na snimanje se odlučio bez velikog okolišanja. Nakon što je vidio da može ispuniti kriterije i zadatak, skupio je prijatelje i tako su ideje same padale. Mislav se inače zaljubio u fotoaparat i fotografiju prije nekoliko godina, kada je intezivnije počeo razmišljati o samom procesu stvaranja  filma i fotografije, montiranja, te se zapitao kako je biti osoba iza objektiva. U ovom videu je vidljivo kako je pred njim svijetla budućnost.

Od mnoštva poslanih videa, Mislavov je zadovoljio početne kriterije, te je ušao među 7 najboljih. Kako se radi o natječaju, sada je potrebna vaša pomoć. Ukoliko video bude pregledan  10 000 puta do 08. ožujka, ulazi u finalni natječaj u kojem će biti razmatrani od strane tročlane stručne komisije.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari