Pratite nas

Pregled

Pogledajte trenutak napada srpskih navijača na Albance ispred tunela (VIDEO)

Objavljeno

na

Pred ulazom u tunel Albance su počeli gađati stolicama i tvrdim predmetima, a zatim je nekoliko srpskih navijača fizički napalo Albance.

Na internetu se pojavila snimka koja najbolje pokazuje što se dogodilo od trenutka kada je srpski reprezentativac Stefan Mitrović skinuo albansku zastavu s drona. Albanski igrači krenuli su u otimanje svoje zastave iz srpskih ruku. Uslijedio je kaos. Na teren su uletjeli navijači, ali i neki srpski igrači su krenuli u fizički obračun s Albancima.

No, većina srpskih igrača je stala u obranu albanskih kolega, među njima i Aleksandar Kolarov, koji je odmah smirivao strasti. Tada su Albanci odlučili otići s terena, no pred ulazom u tunel počeli su ih gađati stolicama i tvrdim predmetima, a zatim je nekoliko srpskih navijača fizički napalo Albance.

Albanski izbornik je izjavio kako su 4 albanska igrača ozlijeđena u neredima.

Ako uspijete: Poslušajte kako je zvučala albanska himna u Beogradu:

Uoči svih negativnosti koje su se dogodile na utakmici Srbije i Albanije, zanimljiv trenutak dogodio se i tijekom izvođenja himni reprezentacija. Kako je već običaj, prvo je krenula gostujuća, albanska himna, a čim je službnei spiker najavio himnu krenuli su ogromni i zaglušujući zvižduci.

To je albanske igrače natjerale da još glasnije i srčanije otpjevaju svoju nacionalnu himnu. (Agencije/dnevno.hr)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari