Pratite nas

Zanimljivosti

Pogledajte uživo kakav se “nevidljivi RAT” vodi na Zemlji.

Objavljeno

na

Pogledajte uživo kakav se “nevidljivi RAT” vodi na Zemlji. Jučer navečer mi je na pamet pala rečenica “Rat protiv čovječanstva” i danas jasno vidim zašto (između ostaloga).

Gledajte stranicu nekoliko minuta. Imamo masivan cyber napad koji se događa širom svijeta u posljednjih 13 sati. To će se nastaviti za još 7 ili 8 dana …. Primijetit ćete da je Kirksville u S.D. jezgra napada.

cyber napad-01

http://en.wikipedia.org/wiki/Kirksville_Air_Force_Station

Kliknite na poveznicu i vidjet ćete odakle se šalju napadačke zrake i tko je cilj napada.

Kako se možete zaštititi? Možete si zamisliti da ste zaštićeni u kugli zlatnog svjetla. Nakon 5 sekundi se svjetlo već počinje fizički stvarati, osjetit ćete. Možete i reći: “Neka vlada svjetlo, u meni i oko mene.” i svjetlo (energija) slijedi vašu naredbu.

Izabrala i napisala Niara/Zvono Istine

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Zanimljivosti

Predsjednica demonstrirala kako barata s puškom, ali i loptom

Objavljeno

na

Objavio

Kolinda Grabar-Kitarović na Svjetskom nogometnom prvenstvu oduševila je svijet svojim srčanim navijanjem. Zbog velike popularnosti koju je tada stekla novinari ruskog izdanja časopisa Marie Claire odlučili su s njom napraviti intervju.

Povodom snimanja Rusi su angažirali talijanskog stilista koji je u Zagreb stigao s više kofera odjeće poznatih svjetskih brendova, piše u tiskanom izdanju Glorie.

Unatoč tome, predsjednica je inzistirala da tijekom snimanja bude u kreacijama isključivo domaćih dizajnera što je oduševilo urednicu magazina.

Otkrila je da svaki dan vježba, a rezultate je pokazala na snimanju gdje je demonstrirala kako barata s puškom, ali i loptom.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo

Objavljeno

na

Objavio

Na mail naše redakcije stigle su fotografije iz Podstrane, općine u blizini Splita, kojima nam je jedan čitatelj ukazao na zanimljiv logo jedne tamošnje braniteljske udruge, piše telegram.hr.

Udruzi hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, naime, “učinilo se zgodno napraviti svoj logo u obliku slovu ‘U’ u koje su ugurali šahovnicu koja, naravno, počinje prvim bijelim poljem. U njega su domišljato ubacili malo srce“, navodi telegram.hr

Kao što je vidljivo na fotografiji, ova braniteljska udruga nalazi se u sklopu zgrade same Općine, a kako je napisao čitatelj telegrama, tamo su dobili svoje prostore. Telegram.hr nije dodatno komentirao fotografiju, komentare su prepustili čitateljima 🙂

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari