Connect with us

Gluposti

Pojavila se snimka – ‘Ne drogiram se. Dajte, molim vas!’

Objavljeno

on

Italija je pobjednica 65. Eurosonga koji se sinoć održao u Rotterdamu. U uzbudljivom finalu, Švicarska je bila u uvjerljivom vodstvu prema glasovima stručnih žirija 39 država. Dramatičan preokret donijeli su glasovi publike koja je s najviše bodova nagradila Italiju.

Neizvjesnost u rotterdamskoj dvorani Ahoy trajala je do posljednjeg trenutka. U tijesnoj borbi između Švicarske, Francuske, Malte i Italije, presudili su glasovi publike – pobjedu je odnio talijanski rock bend Måneskin.

No pobjedu je zasjenio skandal. Pojavila se snimka zbog koje su neki posumnjali da članovi benda sa stola konzumiraju zabranjena opojna sredstva.

“Damiano, moram pitati zbog onog što se vidjelo tijekom emitiranja, kada se činilo da si se nagnuo nad stol. Ljudi su na društvenim mrežama nagađali da si uzimao kokain. Što je to bilo?”, pitao ga je novinar na konferenciji za medije. Damioano David, glavni vokal grupe, odgovorio je kako je drugom članu benda pala čaša na pod.

– Ne drogiram se. Dajte, molim vas!, odgovorio je.

Pobjedničkoj pjesmi i hrvatski žiri dao je maksimalnih 12 bodova, dok je hrvatska publika s najviše glasova nagradila susjednu Srbiju. Unatoč epidemiološkim mjerama  u dvorani  je događaj pratilo 3500 gledatelja.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari