Connect with us

Pregled

Policija istražuje tko je u Kninu zalijepio naljepnice s četničkim obilježjima

Objavljeno

-

Foto: Hina

Šibensko-kninska policija potvrdila je u utorak da istražuje tko je tijekom vikenda na nekoliko stupova u Kninu stavio naljepnice sa četničkim obilježjima.

Glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić kazao je da je policija u nedjelju primijetila na nekoliko rasvjetnih stupova u Kninu naljepnice sa četničkim sadržajem.

Od tada traju izvidi. Pretpostavljamo da su naljepnice zalijepljene u noći sa subote na nedjelju, kazao je Pavić.

Na naljepnicama se veličaju četnici i tzv. SAO Krajina kao “zemlja heroja”.

Kninski gradonačelnik Marijo Čačić izjavio je za Slobodnu Dalmaciju kako je uvjeren da osobe odgovorne za naljepnice nisu s kninskog područja. “Namjera im je zamutiti vodu u inače mirnom kninskom životnom ozračju”, ustvrdio je Čačić naglašavajući da među domicilima na području Knina nema takvih tenzija.

Dodao je i da su gradski komunalni redari zajedno s policijskim službenicima pregledavali zapise nadzornih kamera ne bi li otkrili počinitelje.

Slično je za Slobodnu Dalmaciju kazao i bivši kninski gradonačelnik, sadašnji župan Marko Jelić. “Činjenica je da su minuli uskrsni blagdani razdoblje kada dosta ljudi koji su iselili iz Knina posjećuje stari kraj. Među njima sigurno ima onih koji gaje nimalo kršćanske, a ni ispravne osjećaje i samim time stvaraju problem svima nama, pogotovo pravoslavnoj, srpskoj zajednici u Hrvatskoj”, ocjenjuje Jelić. (Hina)

U Kninu osvanule naljepnice skandaloznog sadržaja

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari