Connect with us

Vijesti

Policija na temelju ‘lažne dojave’ upala u stan Marku Perkoviću Thompsonu

Objavljeno

-

Pretvaramo se u policijsku državu, naime, ono što su neki mediji  javljali i što je izgledalo kao medijska spekulacija pokazalo se točnim, naime, temeljem lažne dojave policija je upala Marku Perkoviću Thompsonu u stan u potrazi za, ni više ni manje, oružjem.  Što su očekivali naći? Gitaru s bojevom glavom?

[dropcap]P[/dropcap]rema neslužbenim podacima pronašli su 15 tenkova, dva koja je Marko Perković zarobio od danas uvaženih saborskih zastupnika i dožupana, kojima nitko nikada nije upadao u stanove iako su oružjem izvršili agresiju na Hrvatsku, istu onu državu koju je Thompson branio a Milanović i Josipović, primjerice, nisu. Pronađena su tri nevidljiva zrakoplova i osamnaest topova američke proizvodnje, nakon što je policija obavila svoj profesionalni zadatak arsenal oružja hrvatske vojske dostigao je zavidnu razinu i trenutno je naša vojska, zahvaljujući stanu jednog hrvatskog branitelja te glazbenika, postala treća svjetska velesila, odmah iza Amerike i Rusije. Navodno je Thompson u svom podrumu razvio i nuklearni program s obogaćenim uranom i  pripremao se za izradu dalekometnih projektila koji bi po lijepom vremenu iz Čavoglava mogli doseći čak i Mars.

Ako pustimo šalu po strani, jer ovo nije nimalo smiješno, onda zaista se postavlja pitanje u kakvoj to partijskoj državi živimo?

Naime, možete zamisliti kako je u tom trenutku bilo obitelji i djeci popularnog hrvatskog branitelja? Navodno je povod za akciju policije bila izjava na jednom radiju, dok na Thompsonovoj Facebook stranici stoji kako je moguće da se radi o lažnoj dojavi. Dakako, nisu pronašli ništa. Nakon kriminalističke istrage policija nije utvrdila ni kaznenu, ali ni prekršajnu, odgovornost najpopularnijeg hrvatskog glazbenika.

[box_info]Nije trebalo dugo da bi se otkrilo tko je zapravo smjestio Thompsonu, odnosno, da bi se otkrilo tko je policiji poslao lažnu dojavu o Thompsonovoj pušci, zapravo, riječ je o blogu i blogerima s bloga Lupiga, koji su nakon Thompsonovih riječi na Narodnom radiju kod popularne starlete Antonije Blaće, kada je pjevač navodno rekao da kod kuće još uvijek ima pušku iz Domovinskog rata, a riječ je o pušci marke Thompson, čitav ‘slučaj prijavili MUP-u.[/box_info]

tinolovka

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas