Connect with us

Kronika

Policija objavila detalje pronalaska smrznutih tijela na Papuku

Objavljeno

on

Policija je objavila detalje tragedije između Slatinskog Drenovca i Velike, gdje su u ponedjeljak pronađena dva smrznuta tijela.

Djelatnici zimske službe tijekom čišćenja snijega oko 9:45 pronašli su jedno tijelo u šumskom predjelu između dva naselja.

Drugo tijelo, samo nekoliko kilometara dalje od prvog, oko 15 sati pronašao je 41-godišnjak prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.

Oba su tijela po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru prevezena na Odjel Patologije u Opću bolnicu Virovitica.

PU virovitičko-podravska objavila je da su stradala dvojica muškaraca, 26-godišnjak i 38-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije.

“U 12 sati u OB Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Požeško-slavonske županije”, navodi se u priopćenju policije.

Obdukcije jednog tijela biti će provedena danas oko 13 sati, a drugog tijela sutra, 27. siječnja u 9 sati”, priopćila je policija.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari