Policija u središnjoj Bosni u pripravnosti zbog Ajvatovice, Kordića, utakmice…

0

Ministarstvo unutarnjih poslova Srednjobosanske županije (MUP SBŽ) obavještava građane da se tijekom idućih nekoliko dana na području SBŽ-a održava nekoliko vjerskih, kulturnih i sportskih manifestacija.

podmilačje sveti ivoRadi se obilježavanju „Ajvatovice“ u Pruscu kod Donjeg Vakufa, blagdana svetog Ive u Podmilačju kod Jajca, javnom skupu povodom dočeka Darija Kordića na gradskom stadionu u Busovači, međunarodnoj biciklističkoj utrci na području Kiseljaka, kao i skupovima i događanjima u povodu utakmice nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv reprezentacije Nigerije na SP u Brazilu.

– Uprava policije MUP-a SBŽ-a poduzima opsežne i planske aktivnosti na osiguranju navedenih manifestacija, kako bi one protekle bez incidenata bilo koje vrste.

Za osiguranje svih manifestacija angažiran je dovoljan broj policijskih službenika, koji će sa svoje strane učiniti sve kao bi pružili sigurno okruženje za sve sudionike i posjettelje manifestacija –  kazao je za Fenu Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBŽ.

Iz MUP-a SBŽ zamolili su stanovništvo da im u nastojanjima očuvanja javnog reda i mira pomogne tako što će svojim ponašanjem i postupcima dati doprinos u provedbi sigurnosnih mjera, te poštovati upute koje će na terenu davati policijski službenici. Upućen je i apel da se prijave svi sumnjivi događaji i nezakonita ponašanja najbližoj policijskoj stanici na besplatan broj telefona 122.

Također, zbog navedenih manifestacija doći će do izmjene režima prometa na pojedinim putnim smjerovima u SBŽ-a, o čemu će putem sredstava informiranja biti blagovremeno dane obavijesti.

Fena

facebook komentari