Connect with us

Reagiranja

Politički mutikaša sada bi sudio i hrvatskim braniteljima

Objavljeno

on

Bivši žalosni predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, koji bi se na predstojećim izborima zadovoljio i jednom foteljom u Hrvatskom saboru, a koju, srećom, može samo sanjati, ponovno je ispao smiješan i neozbiljan kad je izjavio da je svojedobno već predložio svojem beogradskom drugu Tadiću inicijativu da se problem „univerzalne jurisdikcije“ sa Srbijom može riješiti na način da  svatko „sudi svojima“, jer  da  u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata „ni Hrvatska tu nije čista“!

Samo na temelju ovih riječi, može se zaključiti, prije svega, da ovakvog predsjednika i ovakvog pravnika Hrvatska nije imala od stoljeća sedmog!

Dakle, nije bilo dovoljno, što svi znaju osim tog i takvog Josipovića, da je Srbija uz Crnu Goru i JNA te domaće izdajice bila agresor na Republiku Hrvatsku, što se rat vodio isključivo na teritoriju naše države, što je Srbija razrušila i zapalila brojne gradove i mjesta, od Vukovara, Škabrnje, pa do Dubrovnika, što Hrvatska nije osudila ni jednog visokorangiranog četničkog  ratnog zločinca, već sada bi trebali i morali suditi i one koji su branili i obranili hrvatsku državu!

Gdje toga ima?

Josipoviću bi bolje bilo da se ne petlja u Domovinski rat, u kojem je sudjelovao kao „frulaš“, (seoski muzičar), već da se više pozabavi osudama bivših članova Centralnih i inih komiteta SK, gdje može naći i ime svojeg „tatice“, koji su sve do 1990. odlučivali o životu i smrti brojnih Hrvata. Također, vjerujemo, da mu nisu strani ni Udbaši (od kojih su neki bili uz njega  čak i u predsjedničkim dvorima!), pa bi bilo itekako poželjno da progovori i na tu temu, koja mu je uistinu bliska.

No, sva je sreća što će se taj i takav bivši žalosni predsjednik ponovno kandidirati na predstojećim izborima, jer oni će pokazati i dokazati da  nije i da nikada nije bio za političara, već za političkog  mutikašu, kakvog malo gdje postoji ne u Hrvatskoj, već i u svijetu.

Mladen Pavković

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari