Connect with us

Analiza

Imajte hrabrosti i odgovorite sami sebi na ova pitanja!

Objavljeno

on

[su_heading size=”21″]POLITIČKO (KOKOŠJE) SLJEPILO[/su_heading]

Namjerno objavljena analiza političkog cirkusa ciljanom „provokacijom“, poticajem na razmišljanje, promišljanje,  ostvarila je svoj cilj. Iako izbjegavam „političke analize“ iz jednostavnih razloga što nikad nitko u svijetu nije uspio izračunati „faktor čovjek“. Nikad, niti jedan stručnjak, niti jedna grupa najvećih svjetskih mozgova  i uz korištenje najjačih softwera nisu uspjeli odgonetnuti tu zagonetku „čovjek“, pa zasigurno neću ni ja.

[ad id=”93788″]

(Mi, malo stariji, sjetimo se samog odnosa snaga, (brojčanog, materijalnog, naoružanja…) na početku Domovinskog oslobodilačkog rata, kad su nam svi svjetski  vojni analitičari i „mozgovi“ i uz pomoć najjačih softwera, prognozirali i „davali“ nekih cca 12-14 dana do „kapitulacije“ RH pred 4. vojnom silom Europe, pa su se duboko prevarili iz jednostavnog razloga što su zanemarili činjenicu da „faktor čovjek“ ne može nitko „izračunati“, kao ni da je čovjek, ipak, najveća „životinja“ u ljudskom svijetu, a osobito kad brani svoj dom i svetu nam Domovinu!)

Jučer objavljena analiza-simulacija situacije izvanrednih Izbora za Predsjednika HDZ-a, „što bi bilo kad bi bilo“, (HRVATSKA JE POBJEDNIK) očekivano je dočekana „na nož“, ali i na odobravanje. Jedan od ciljeva objave bila je dokazati koliko osoba praktički niti ne pročita tekst s razumijevanjem, niti želi prihvatiti činjenice, niti ovo niti ono, već samo kako su si već unaprijed „zacrtali“ i „navijački nastrojeno“ za jednu osobu, a druga je isključivo „protivnik“, „neprijatelj“.

E pa nije tako.

Danas, za mnoge neočekivano, slijedi i ovaj drugi dio nastavka sa „hipotetskim“ pitanjima i članovima najveće stranke u Hrvata – HDZ-a, ali i svim simpatizerima koji su glasovali ili će tek glasovati za HDZ.

Idemo redom:

(Prije postavljenja hipotetskih pitanja, podsjetimo se da najpopularniji (tehnički) ministar g. Hasanbegović još nije istaknuo svoju kandidaturu.)

„Polarizacija“ članstva i simpatizera je, treba se priznati, izuzetno velika, što nadmašuje sva očekivanja, stoga postavljam niz „hipotetskih“ pitanja simpatizerima i pristalicama jednog od dva trenutno „najjača“ imena koje mnogi žele vidjeti na „užarenom stolcu“ Predsjednika HDZ-a, g. Zlatka Hasanbegovića, najpopularnijeg ministra u bivšoj (sada tehničkoj) Vladi RH, a ono glasi:

Što ako se g. Zlatko Hasanbegović ne kandidira, već zbog situacije „spašavanja“ RH, da javno svoju punu potporu npr. g. Andreju Plenkoviću?

Je li će tog trenutka od nacionalnog heroja g. Zlatko Hasanbegović postati VELEIZDAJNIK?

Što ako se g. Zlatko Hasanbegović uopće ne kandidira i ne da nikakvu javnu potporu ni jednom kandidatu?

Je li će tog trenutka od nacionalnog heroja g. Zlatko Hasanbegović postati IZDAJNIK?

Je li će te zbog toga apstinirati od izvanrednih parlamentarnih Izbora u RH?

Je li će te zbog toga pokloniti svoj glas zbog inata pokloniti Partiji?

Mogao bih ovako postavljati pitanja u nedogled, ali bi to bilo suvišno, jer su ovih nekoliko potpuno jasna.
Ne tražim da na ova pitanja odgovorite autoru ovih redaka, ni slučajno. Na poviše postavljena pitanja odgovorite sebi!

Imajte hrabrosti, pogledajte se u zrcalo i odgovorite samima sebi i nikom više i točno će te znati i tko ste i što ste i kakvi ste.

Potpuno očekivani trenutni „bijes“, ljutnja“, ….na autora ovih redaka i postavljena pitanja su realnost, koju rado prihvaćam na sebe. Da i jedan čitatelj – čitateljica razumije što želim reći, radostan sam i duboko zahvalan.

Već sam se nebrojeno puta ogradio od političara i javno objavio, pa i na ovom cijenjenom portalu, da su svi političari redom, za mene samo „u prolazu“, te da su svi na sebe, svojim angažmanom u politici, stavili si oko vrata i oznaku na kojoj nedostaje samo upisani „rok trajanja“.

( dodatni dokaz nalazi se na dnu članka pod: „NAPOMENA“. (https://kamenjar.com/otvoreno-pismo-lll-bivsem-premijeru-rh-odstupite/)

Poštovani kolumnist ovog cijenjenog portala Kamenjar, g. Ante Rašić, zbog napisane kolumne: „Zašto je Andrej Plenković najbolji izbor!“ doživio je velike uvrjede, napade, kao i ovaj portal koji se u svakom trenutku trudi biti uzor i „odgovor“ sustavnoj medijskoj kampanji koja se vodi protiv RH.

Toliko napada, „uvrijeđenih frajlica“ mi je nepojmljivo u 21. stoljeću, kao da bi uveli cenzuru pisanja, jer se nečiji stavovi ne poklapaju s njihovima, stoga kad sam pisao prvi dio tj. HRVATSKA JE POBJEDNIK, povod mi je između ostalog bila i kolumna poštovanog kolege, g. Ante Rašića, koji je nepravedno „osuđen“ i napadan od pojedinaca zbog iznošenja svojih stavova, stoga sam osjetio i dužnost privući „vatru“ i dio bijesa“ na sebe, namjerno.

No, idemo dalje, jer sigurno je da neki ni nakon gore postavljenih hipotetskih pitanja još nisu dovoljno shvatili što želim reći, naglasiti, ukazati, stoga ……

karamarko_presSvi znamo da je g. Tomislav Karamarko podnio najveću žrtvu za Domovinu u HDZ-u, svojom strpljivošću, popustljivošću, razboritošću….na čemu su mu mnogi zamjerali, ali mu ne mogu zanijekati da je on osobno baš tim činom žrtvovanja sebe za RH, skinuo „Partijski aparat“ s vlasti, kao najveći taktički i strateški cilj u obrani i očuvanju RH!

Domoljublje iznad svega! Njegovo ime će se zlatnim slovima upisati u knjige, svidjelo se to nekom ili ne (da ne nabrajam 100 000 ugašenih radnih mjesta, puno više od 100 000 iseljenih, 100 milijardi HRK novih zaduženja, …… koje nam je u „nasljedstvo“ ostavila Partija sa svojim „satelitima“ u ciljanom i smišljenom rušenju svega što i u samom predznaku ima „hrvatski“, pa čak i potkopavanju i samih temelja RH!).

Svi znamo da je g. Milijan Brkić, jedan od najsposobnijih „operativaca“, mozak kakvog treba tražiti svijećom, iznad svega domoljub, ratnik koji se ne povlači…..ili jednom riječju: VITEZ!

Još samo dva „hipotetska“ pitanja simpatizerima g. Zlatka Hasanbegovića, ali i svim članovima HDZ-a:

Što ako se dogodi da g. Tomislav Karamarko da apsolutnu potporu g. Andreju Plenkoviću?

Je li će g. Tomislav Karamarko tog trenutka postati VELEIZDAJNIK?

Što ako se dogodi da g. Milijan Brkić da apsolutnu potporu g. Andreju Plenkoviću?

Je li će g. Milijan Brkić tog trenutka postati VELEIZDAJNIK?

Koga još drži POLITIČKO (KOKOŠJE) SLJEPILO?

Nadam se da će ova „hipotetska“ pitanja“ ipak nekima „otvoriti oči“, te da će shvatiti da izvanredni Izbori za „najužareniji stolac“ u HDZ-u i RH, nisu samo „obični Izbori“ već puno više od toga.

HDZ nije nastao niti postoji zbog HDZ-a, već zbog HRVATSKE!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR