Connect with us

Položen kamen temeljac za tvornicu Stanić-Juicy Bosna i Hercegovina

Published

on

stanicjuicykamentemeljac500Stanić Grupa, vodeća grupacija u proizvodnji sokova, distribuciji pića, tehničke robe i duhanskih proizvoda, jučer je položila kamen temeljac za izgradnju tvornice Stanić-Juicy u Kreševu.

Jučerašnjim polaganjem kamena temeljca označen je početak izgradnje tvornice za proizvodnju sokova, sastavni dio akvizicije Juicy sokova ukupne vrijednosti 45 milijuna EURA.

Veliki broj zvanica se okupio  na svečanosti polaganja kamena temeljca, a prisutnima se obratio Svjetlan Stanić, predsjednik Uprave Stanić Grupe, Nina-Cristina Stanić, junior članica Uprave Stanić Grupe, načelnik Općine Kreševo Radoje Vidović i predsjednica Županijskog odbora HDZ BiH Središnja Bosna Lidija Bradara.

Svjetlan Stanić je izjavio da je izrazito ponosan što i u ovim vremenima ekonomske krize Stanić Grupa nastavlja sa snažnim razvojem.

– Izgradnjom tvornice u Bosni i Hercegovini otvorit će se nova radna mjesta, a jedan od prioriteta bit će i maksimalno iskorištavanje domaćih resursa i kadrova te na taj način osnaživanje domaće industrije i ukupne ekonomije Bosne i Hercegovine.

Dodao je da Stanić Grupa ima veliko, dugogodišnje iskustvo zahvaljujući suradnji s vodećim svjetskim kompanijama u segmentima pića, duhana i tehničke robe, te su zahvaljujući i tome uvijek spremni za nove izazove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bljesak.info / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari