Pratite nas

Položen kamen temeljac za tvornicu Stanić-Juicy Bosna i Hercegovina

Objavljeno

na

stanicjuicykamentemeljac500Stanić Grupa, vodeća grupacija u proizvodnji sokova, distribuciji pića, tehničke robe i duhanskih proizvoda, jučer je položila kamen temeljac za izgradnju tvornice Stanić-Juicy u Kreševu.

Jučerašnjim polaganjem kamena temeljca označen je početak izgradnje tvornice za proizvodnju sokova, sastavni dio akvizicije Juicy sokova ukupne vrijednosti 45 milijuna EURA.

Veliki broj zvanica se okupio  na svečanosti polaganja kamena temeljca, a prisutnima se obratio Svjetlan Stanić, predsjednik Uprave Stanić Grupe, Nina-Cristina Stanić, junior članica Uprave Stanić Grupe, načelnik Općine Kreševo Radoje Vidović i predsjednica Županijskog odbora HDZ BiH Središnja Bosna Lidija Bradara.

Svjetlan Stanić je izjavio da je izrazito ponosan što i u ovim vremenima ekonomske krize Stanić Grupa nastavlja sa snažnim razvojem.

– Izgradnjom tvornice u Bosni i Hercegovini otvorit će se nova radna mjesta, a jedan od prioriteta bit će i maksimalno iskorištavanje domaćih resursa i kadrova te na taj način osnaživanje domaće industrije i ukupne ekonomije Bosne i Hercegovine.

Dodao je da Stanić Grupa ima veliko, dugogodišnje iskustvo zahvaljujući suradnji s vodećim svjetskim kompanijama u segmentima pića, duhana i tehničke robe, te su zahvaljujući i tome uvijek spremni za nove izazove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bljesak.info / Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Kultura

Kamenjar

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Mile Kvesić, Hercegovina u mom srcu

Mala kuća ispod brda
To je moja rodna gruda
Tu su moji preci bili
I mene su odgojili.

Na kamenu ja sam rođen
Tu je pošten život vođen
Pradjedovi od davnina
Čekali su uvijek sina.

Kamenjar nam suđen bio
Tu nam život bio mio
Što imali to cijenili
Zadovoljni uvijek bili.

Opisati svima teško
Taj kamenjar sivi
Ali čovjek gdje je rođen
To voli i živi.

Otišo sam jednog dana
S kamenjara svoga
Al ga nosim ja sa sobom
On je dio srca moga.

Tekst: Ivan Čuljak, Bjelovar

facebook komentari

Nastavi čitati

Gluposti

U Zagrebu paljenje svijeća za žrtve ‘zločina HVO-a i HV-a u BiH’

Objavljeno

na

Objavio

SERGE BRAMMERTZ PODRŽAO RAD INICIJATIVE MLADIH ZA LJUDSKA PRAVA

Inicijativa mladih za ljudska prava organizirat će u ponedjeljak na Trgu Francuske Republike u Zagrebu paljenje svijeća za žrtve zločina koje su počinili pripadnici HVO-a i HV-a u BiH.

“Inicijativa mladih za ljudska prava organizira paljenje svijeća za žrtve zločina počinjenih od strane pripadnika HVO-a i HV-a u BiH, žrtve nad kojima su zločine planirali i počinili oni koji su djelovali u ime naše Republike i time njezino ime zlorabili i osramotili“, stoji u najavi Inicijative mladih iz koje dodaju da tim aktom žele iskazati suosjećanje sa žrtvama i uputiti im sućut, ali i preživjelima i obiteljima stradalih dati do znanja da društvo u Hrvatskoj nije jedinstveno u slavljenju ratnih zločinaca i ratnih zločina.

“Želimo pokazati da u Hrvatskoj postoje i oni koji će neumorno zahtijevati od svojih institucija da zločine počinjene u ime i za račun naše Republike, odnosno od strane snaga pod njezinom kontrolom, treba priznati i osuditi, osuđujući istodobno i politiku koja je do njihovih stradanja dovela“, poručili su iz Inicijative mladih za ljudska prava, piše DnevniList.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari