Connect with us

‘POMOZI DA SPORTSKI PONOS HERCEGOVINE I DALJE TRAJE’

Objavljeno

-

 

 

POSTANI SPONZOR KLUBA, I KUPI ZLATNU ILI GODIŠNJU ULAZNICU I TIME POMOZI DA SPORTSKI PONOS HERCEGOVINE I DALJE TRAJE !!!

Na današnjem sastanku Upravnog odbora HKK Široki , a vezano za igranje u regionalnoj ABA ligi u idućoj sezoni 2013/14, i imajući u vidu da je vodstvo ABA lige neumoljivo u snižavanju cijene pozivnice koja košta 150.000 € , donijeli smo sljedeće odluke kako bi smo pokušali prikupiti sredstva :

1. Dostavljanje marketinške ponude svim pravnim subjektima u općini Široki Brijeg, Bosni i Hercegovini, i Širokobriježanima u dijaspori.

2. Pokretanje prodaje ZLATNIH GODIŠNJIH ULAZNICA po cijeni od 1.000 KM

[box_info](ova ulaznica je namijenjena za pojedince,restorane, kafiće,zanatske radnje i mnoge druge tvrtke koje ne mogu biti veći sponzori kluba)

Kupnjom zlatne godišnje ulaznice klub potencijalnom kupcu osigurava mjesto u VIP loži i stolicu na kojoj će pisati ime i prezime tog kupca, te mnoge druge pogodnosti tijekom cijeloe sezone.[/box_info]

3. Pokretanje prodaje STANDARDNE GODIŠNJE ULAZNICE po cijeni od 100 KM za odrasle oosbe starije od 18 godina.

4. Pokretanje prodaje DJEČJE GODIŠNJE ULAZNICE po cijeni od 30 KM za djecu i omladinu do 18 godina starosti.

[box_tip]NAPOMENA: Kupnjom godišnjih ulaznica od 100 KM potencijalni kupac će uštedjeti, jer prosječno sezona ima (ABA liga,Prvenstvo BiH,Kup BiH)

25 domaćih utakmica. Tj. 25 utakmica x 5 KM = 125 KM

Kupnjom dječjih godišnjih ulaznica od 30 KM potencijalni kupac će uštedjeti, jer prosječno sezona ima (ABA liga,Prvenstvo BiH,Kup BiH)

25 domaćih utakmica. Tj, 25 utakmica x 2 KM = 50 KM [/box_tip]

5. ERONET telefonski broj – za sve one koji ne mogu kupiti navedene ulaznice, a žele pomoći klubu putem telefonskog poziva koji košta 2 KM.

( Broj na koji možete donirati 2 KM bit će poznat u četvrtak 20.06.2013.)

Sve aktivnosti , novosti i obavijesti oko ove akcije možete pratiti na: www.hkksiroki.com (službena Web stranica) i na Facebook stranici (službena Facebook stranica ove akcije)

Cijela ova akcija će trajati do 01.07.2013.

Ovih dana će zaposlenici i prijatelji kluba obići sve pravne subjekte s marketinškom ponudom te anketnim listićem koji će popuniti kako bi klub dobio povratnu informaciju o zainteresiranim kupcima za ovu akciju.

Upravni odbor HKK Široki se želi zhvaliti svim dosadašnjim i budućim sponzorima na čelu s generalnim sponzorom WW-inom koji su izrazili svoju podršku u ovom projektu. Također posebna zahvala ide našim navijačima koji su sami tražili od nas da pokrenimo navedene aktivnosti jer su spremni pomoći voljenom klubu u okviru svojih mogućnosti.

Na jednoj strani smo svjesni teške ekonomske situacije u kojoj se skupa nalazimo, a na drugoj strani svjesni smo što bi značilo da naš klub u idućoj sezoni ne bude igrao regionalnu ligu što bi bilo stagniranje u razvoju naših mladih igrača, a svi ljubitelji iz regije bi bili zakinuti za ne gledanje vrhunskih košarkaških utakmica sa Cibonom, Cedevitom, Zadrom, Partizanom, Zvezdom, Budućnosti… Uvjereni smo da ćemo i ovog puta napraviti „nemoguće“ kao što smo to puno puta činili na parketu pobjedivši velike sportske klubove čime smo i ostvarili ove nemoguće rezultate.

Unaprijed se zahvaljujemo svima na dosadašnjoj i budućoj suradnji.

S poštovanjem!

Upravni odbor HKK Široki

ABCportal.info

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari