Connect with us

Gluposti

Popularni pjevač brutalno izvrijeđao Jadranku Kosor: ‘to je ksenofobična budaletina‘

Objavljeno

-

Nerijetko se dobrano zahukta na društvenim mrežama. Uvijek se nađe netko tko na tvoju jednu dobaci dvije, pa kao i u životu – sukob bukne kad mu se najmanje nadaš.

Tako je Crnogorski pjevač Vlado Georgiev napao, a bome i izvrijeđao našu bivšu premijerku Jadranku Kosor, koja je inače jako aktivna na “X”, donedavnom Twitteru.

– Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto – napisala je Kosor, na što je odmah reagirao spomenuti pjevač.

 

Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane s… po tviteru, baš ste nebitni – baš tako je napisao Gregoriev, koji inače pjeva ljubavne pjesme, pa nedostatak nježnosti u komunikaciji nikome nije bio jasan. Kosor mu, naravno, nije ostala dužna, ali i pjevač je nastavio, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Jadranka Kosor je jedna radioktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju – napisao je.

– To nije žena, to je ratni huškač i fašista – dodao je, kao da mu ono od ranije nije bilo dovoljno.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari