Connect with us

Portal Ljupiga.com koji se parazitski financira novcem sirotinje i primitivac koji je vrijeđao Darija Kordića

Published

on

Ekstremistički portal Ljupiga.com, jedan posve bezvrijedan portal koji ima jedinu zadaću da širi mržnju internetom, zahvaljujući ministrici hrvatske nekulture iz marginalnog HNS-a, dobio je 200 000 kuna novaca iz džepova opljačkanih hrvatskih građana, dakako, bespovratno, što samo znači da se mržnja dobro plaća u ovoj zemlji, nadajmo se ne zadugo, nadajmo se da Tomislav Karamarko neće postaviti takvog ministra u Banske dvore koji bi ekstremistima omogućili da i dalje rade ono što im ide najbolje – mrze. Ako žele mrziti zar to ne bi mogli činiti tako da se sami financiraju?

aktivist

Aktivist Zoran Ivančić

Dakle, spomenuti portal otkrio je tko je takozvani mirovni aktivist koji je izazvao skandal na dočeku Darija Kordića iz Austrije, nakon odsluženja 17-godišnje kazne. Kordić nije sudjelovao u zločinima u Ahmićima, on tamo nije ni bio kada su se zločini nedvojbeno dogodili, osuđen je isključivo iz političkih razloga, baš kao što su iz političkih razloga skoro pa oslobođeni vukovarski krvnici, Šljivančanin i banda. Podršku portalu Ljupiga.com dao je lopovski Tportal, na čijoj ćemo isprici insistirati sve dok lažu građane pokušavajući im prodati sranja Hrvatskog telekoma, kako bi sebi strpali novac u džep, kao i portal ( Index ) samozvanog ‘pedofila na Madagaskaru’, Matije Babića, koji se, navodno, nalazi pod istragom zbog neplaćanja poreza, što je varanje hrvatskih građana.

Dakle, tko je ‘heroj’ iz Sarajeva koji ima zagrebačku adresu, a koji je izazvao incident na Plesu i pritom se ozlijedio? Neki od onih koji su bili na dočeku tvrde da je samozvani mirovnjak bio pod gasom, u što mi ne vjerujemo budući da hrvatski mirovnjaci ne piju, što je više puta dokazano. Radi se o Zoranu Ivančiću. Poznato vam je prezime Ivančić u Hrvatskoj, zar ne? Naš dobro poznati Ivančić – mirovnjak, samo Viktor, bivši Sorosev mezimac, kojeg mnogi smatraju ratnim profiterom koji je uspio prevariti samog vraga, dakle, Sorosa, koji je zajedno sa nezakonitom, a opet konzumiranom, u nekoliko navrata razgledavo stanove po Hrvatskoj, trenutno se nalazi u Beogradu, odakle piše o onom što s događa u Hrvatskoj, dakle, i Viktor Ivančić je ‘mirovni aktivist’.  I Viktor Ivančić je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koju nije branio kad je zlotvor Mladić klao po Srebrenici. Toliko o ‘mirovnjaku.’

Dakle, Zoran Ivančić došao je među građane, obitelj i prijatelje Darija Kordića, koji su emotivno dočekali haškog uznika, posebno se to odnosi na Kordićevu obitelj, te je odjednom primitivac skočio i počeo urlati. Što mislite kako se u tom trenutku mogla osjećati obitelj Darija Kordića, s obzirom na višegodišnju robiju na koju je ovaj, za mnoge nedužni, hrvatski branitelj osuđen?  Srećom, reagirala je policija i privela primitivca u postaju, kako bi spriječila da se nesretnik ozlijedi ili da nekoga drugoga ozlijedi budući da je na Pleso stigao naoružan isključivo mržnjom.

Ivančić je, kako je i zaslužio, dobio prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, dakle, on više nije MIROVNI aktivist s obzirom na kršenje mira.

 Tinolovka-news.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari