Pratite nas

Portal Ljupiga.com koji se parazitski financira novcem sirotinje i primitivac koji je vrijeđao Darija Kordića

Objavljeno

na

Ekstremistički portal Ljupiga.com, jedan posve bezvrijedan portal koji ima jedinu zadaću da širi mržnju internetom, zahvaljujući ministrici hrvatske nekulture iz marginalnog HNS-a, dobio je 200 000 kuna novaca iz džepova opljačkanih hrvatskih građana, dakako, bespovratno, što samo znači da se mržnja dobro plaća u ovoj zemlji, nadajmo se ne zadugo, nadajmo se da Tomislav Karamarko neće postaviti takvog ministra u Banske dvore koji bi ekstremistima omogućili da i dalje rade ono što im ide najbolje – mrze. Ako žele mrziti zar to ne bi mogli činiti tako da se sami financiraju?

aktivist

Aktivist Zoran Ivančić

Dakle, spomenuti portal otkrio je tko je takozvani mirovni aktivist koji je izazvao skandal na dočeku Darija Kordića iz Austrije, nakon odsluženja 17-godišnje kazne. Kordić nije sudjelovao u zločinima u Ahmićima, on tamo nije ni bio kada su se zločini nedvojbeno dogodili, osuđen je isključivo iz političkih razloga, baš kao što su iz političkih razloga skoro pa oslobođeni vukovarski krvnici, Šljivančanin i banda. Podršku portalu Ljupiga.com dao je lopovski Tportal, na čijoj ćemo isprici insistirati sve dok lažu građane pokušavajući im prodati sranja Hrvatskog telekoma, kako bi sebi strpali novac u džep, kao i portal ( Index ) samozvanog ‘pedofila na Madagaskaru’, Matije Babića, koji se, navodno, nalazi pod istragom zbog neplaćanja poreza, što je varanje hrvatskih građana.

Dakle, tko je ‘heroj’ iz Sarajeva koji ima zagrebačku adresu, a koji je izazvao incident na Plesu i pritom se ozlijedio? Neki od onih koji su bili na dočeku tvrde da je samozvani mirovnjak bio pod gasom, u što mi ne vjerujemo budući da hrvatski mirovnjaci ne piju, što je više puta dokazano. Radi se o Zoranu Ivančiću. Poznato vam je prezime Ivančić u Hrvatskoj, zar ne? Naš dobro poznati Ivančić – mirovnjak, samo Viktor, bivši Sorosev mezimac, kojeg mnogi smatraju ratnim profiterom koji je uspio prevariti samog vraga, dakle, Sorosa, koji je zajedno sa nezakonitom, a opet konzumiranom, u nekoliko navrata razgledavo stanove po Hrvatskoj, trenutno se nalazi u Beogradu, odakle piše o onom što s događa u Hrvatskoj, dakle, i Viktor Ivančić je ‘mirovni aktivist’.  I Viktor Ivančić je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koju nije branio kad je zlotvor Mladić klao po Srebrenici. Toliko o ‘mirovnjaku.’

Dakle, Zoran Ivančić došao je među građane, obitelj i prijatelje Darija Kordića, koji su emotivno dočekali haškog uznika, posebno se to odnosi na Kordićevu obitelj, te je odjednom primitivac skočio i počeo urlati. Što mislite kako se u tom trenutku mogla osjećati obitelj Darija Kordića, s obzirom na višegodišnju robiju na koju je ovaj, za mnoge nedužni, hrvatski branitelj osuđen?  Srećom, reagirala je policija i privela primitivca u postaju, kako bi spriječila da se nesretnik ozlijedi ili da nekoga drugoga ozlijedi budući da je na Pleso stigao naoružan isključivo mržnjom.

Ivančić je, kako je i zaslužio, dobio prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, dakle, on više nije MIROVNI aktivist s obzirom na kršenje mira.

 Tinolovka-news.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željka MARKIĆ: Zar nije žalosno da niti jedna hrvatska vlada nije osigurala da se u 26 godina snimi film o Vukovaru ili Škabrnji

Objavljeno

na

Objavio

Harrisonovo cvijeće na HRT-u. Film je snimljen 2002. Zar nije žalosno da niti jedan ministar kulture, niti jedna hrvatska vlada nije osigurala da se u 26 godina snimi film o Vukovaru ili Škabrnji poput ovog koji je snimio Francuz Eli Chouraqui?

O Vinkovicima, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Iloku, Dubrovniku, Karlovcu, Slanom, Hrvatskoj Kostajnici… Toliko ljubavnih, obiteljskih priča, toliko junačkih djela, toliko hrabrih, dobrih ljudi.

Nije li sramotno da mi, nakon što su stotine milijuna kuna našeg novca dodjeljivane po političkom ključu raznim “kulturnim” projektima – sjedimo 2017. sretni i zahvalni što u pozadini priče, koja opisuje veliku ljubav i hrabrost Amerikanaca, možemo vidjeti i opis strave i užasa kojem su u Vukovaru bili izloženi Hrvati?, komentirala je Željka Markić.

Podsjetimo Harrisonovo cvijeće (engleski Harrison’s Flowers) je francuska ratna drama iz 2000. koju je režirao Elie Chouraqui prema romanu “Diable a l’avantage” Isabel Ellsen. Radnja se odvija tijekom bitke za Vukovar, usred koje jedna Amerikanka (Andie MacDowell) traži svojeg nestalog supruga, novinara Harrisona, koji je nestao tijekom opsade grada. Film je sniman u SAD-u i Češkoj.

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Tomislav Karamarko: Hvala vam, dragi Vukovarci i Škabrnjani, za sve što ste dali i dajete Hrvatskoj

Objavljeno

na

Objavio

Došao je 18. studenoga, datum jakog pečata stradalništva, žrtve, ali i otpora i želje za životom jednoga grada i jedne zemlje.

U porušenom Vukovaru, gradu patnje i boli, niknula je taj dan klica života hrvatske domovine.

Još danas bole i razaraju srce prizori ostataka grada, prepunog leševa, i tužne ispaćene kolone naših sunarodnjaka koji napuštaju ognjišta. Bože dragi, zar opet kolone i križni putevi?

Hvala vam, dragi Vukovarci i Škabrnjani, za sve što ste dali i dajete Hrvatskoj. Hoće li vam ikada ovakva Hrvatska bar djelomično vratiti izgubljeno? Bar molitvu, ljubav i poštovanje, ali i brigu za neku novu djecu Vukovara i Škabrnje…

Zbog vas, ali i svih poginulih branitelja, moramo pobijediti sve one koji dovode u pitanje hrvatsku opstojnost i neovisnost, pa i vlastitu letargiju, bezvoljnost i obeshrabrenost.

“Hvala Bogu koji nam daje pobjedu po Gospodinu našemu Isusu Kristu.”
(1 Kor 15, 57)

18. 11. 1991. – Pad Vukovara i Škabrnje (VIDEO)

Predsjednica objasnila zašto je u Kolonu sjećanja došla u žutim ‘zengama’

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari