Connect with us

Politika

Poruka HSP-a imigrantima, ili nas poštujte ili nas zaobiđite!

Objavljeno

on

Još u ne tako davnoj prošlosti naša domovina se je našla na udaru agresije. Za slobodu je život položilo više od 17 000 nevinih duša koji su samo htjeli živjeti u slobodi. Tjednima gledamo vaše kolone kako se kreću prema zapadu Europe i u tim kolonama vidimo mahom mlade sposobne ljude.

[ad id=”68099″]

Mi iz svoje domovine nismo bježali, ostali smo se boriti za svoj dom. Moramo vas upozoriti da Hrvatska nije destinacija kakvu želite, imamo 300 000 nezaposlenih, više od 2000 beskućnika, tisuće gladnih obitelji i ma što rekli iz europske komisije nismo u mogućnosti primiti vas.

Ako se ipak odlučite doći u našu domovinu onda morate prihvatiti činjenicu da se zbog vas nećemo mijenjati. Hrvatska je zemlja u kojoj je većinsko stanovništvo kršćansko. Od vas u tom slučaju očekujemo da poštujete našu domovinu, da poštujete našu vjeru, našu povijest i naše običaje. Našu djecu, žene i starce. Morate prihvatiti činjenicu da je križ naš simbol i da ga zbog vas nećemo micati niti ga se odreći.

Mnogi su pokušali našu domovinu pokoriti, od Avara, Tatara, Ugara sve do Turaka i Srba i mi smo se znali obraniti, budite sigurni ako nas pokušate mijenjati znati ćemo se obraniti i sada. Ukoliko se pak nađete u našoj domovini nahraniti ćemo vas i napojiti, primiti onako kako nas je naš gospodin Isus Krist naučio, vaše žene, djecu i starce zbrinuti, a vas sposobne momke zamoliti da se vratite braniti svoj dom, kao što smo mi kroz stoljeća branili svoj

Gledamo tužne slike sukoba pripadnika vaših naroda sa policijom i lokalnim stanovništvom diljem Europe. Gledamo kako odbacujete pomoć na kojoj je istaknut crveni križ. Gledamo kako vaši sunarodnjaci od kojih bježite ubijaju našu braću po vjeri.

U Holmsu se nakon 1700 godina prvi puta ne služi se nedjeljna misa. Gledamo kako vi mladi sposobni ljudi bježite umjesto da branite svoj dom.

Hrvatski pravaši vas pozivaju da se vratite u svoju domovinu i obranite ju od svog neprijatelja, mi vam ovdje nemamo što pružiti.

Krešimir Vrpka/HSP

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari