Connect with us

Reagiranja

Poslanica Predsjednici od “zloduha prošlosti”

Objavljeno

on

Hvala Predsjednice na poslanici!

Ja, Ivo Vranić-Buva dragovoljac Domovinskog rata od 16.10.1990 – 30.06.1996. HRVI pripadnik ZNG, ATJ-Sunja, zapovijednik izvidničko diverzantskog voda Sunja javljam se kao “zloduh prošlosti”. Zloduh koji je srcem i dušom branio svoj Dom.

[ad id=”93788″]

Ja koji sam nebrojeno puta izvršavao zapovijedi svojih zapovijednika i mog vrhovnog nikad prežaljenog prvog predsjednika samostalne nezavisne Hrvatske, dr. Franje Tuđmana.

Gledam i slušam svaki dan kako moju domovinu komadaju, grizu, otimaju od nas branitelja HRVI, Hrvatica i Hrvata “Titini fašisti”.

Kako predsjednici izabranog od Hrvatskog naroda unose u lice, vrijeđaju, fućkaju. Taj šljam, ljudsko dno dna, snimaju filmove (Masakr u Dvoru) o zlodusima, hrvatskoj vojsci, policiji, SJP jedinicama, časnim HOS-ovcima, HRVI, a moja vrhovna zapovijednica ne dođe na obljetnicu “Bljeska”, ne dođe se pokloniti u Borovo selo mojoj braći po oružju 12. policajaca ubijeno na najbrutalniji način.

To boli predsjednice!

Predsjednice koji muzej je u planu 5.8.2016? Moja Predsjednica ne stane u obranu “poslanicom” najboljeg ministra u Hrvatskoj Vladi, Zlatka Hasanbegovića. Koji je jedini vidio i uviđa te prave “zloduhe prošlosti”, ne radnike i mrzitelje svega Hrvatskog. Zar i Vi predsjednice vidite ustaške zmije? Kao ona lignja u Izraelskom Knessetu. Kao onaj veleizdajnik Mesić, koji ima toliko džepova da ne zna gdje je zametnuo ček Hrvata iz Australije.

Zar sam ja predsjednice i svi članovi moje obitelji Ustaša? Ako volim svoj dom. Mnoge Hrvatice i Hrvati koji su Vam dali glas i bili uvjereni, o Bože napokon došla na mjesto predsjednika osoba koja voli svoj narod i domovinu.

Kome je upućena ova poslanica predsjednice? Tko od nas “ratnika” i Hrvatskog naroda vrši podjelu? Evo predsjednice kome ste trebali nasloviti poslanicu junacima koji su jurišali na 100% HRVI na Trgu Svetoga Marka, ovim četnicima i jugoslavenima, ti vrše razdor, ti pokušavaju i udaraju u temelje Hrvatske države. Stvorene na krvi branitelja i hrvatskog naroda: Pupovac, Teršelićka, Pusići, Margetići, Jergovići, Tomići, Pavičići, Hribari, Kosanovići, Mesići, Milanovići, Josipovići, Goldstaini, gongovi, platforme, Puhovski, ne radničke fronte, Kekini, bitorajci, Severice, Popovićke, novo kmeti, Radmani, Ostojići, Jovanovići, Rakićke, Frljići, Bauci, Stazići, Pećnici, Marasi, Grčići, Mirte. Veliki junak koji je istukao staru ženu Ružicu Čavar, i razni koji u srcu Zagreba pjevaju četničke pjesme, to je ta ekipa, a na čelu sa Lekovićem i poznatom pjevačicom “Lily Marlen” Uršom Raukar. Njima je ta poslanica trebala biti odaslana, na njihove adrese.

Na ovaj način predsjednice, ja mnoge Hrvatice i Hrvati osjećamo se prozvano. Ti navedeni prizivaju Ustaše, ali ne Ustaše, več Ustaške kune. 9.05.2016. kolona neradnika na Markovom trgu! Pa što tamo traže? A na krovu ustaška šahovnica. Nema straha da će im Ustaše skočiti sa krova na glavu.

Evo predsjednice, ako i dosada nisu detektirali vaši savjetnici, a i Vi sami to vam je mala pomoć od mene “zloduha prošlosti”.

[ad id=”93788″]

Niste predsjednice može bit vratili savjetnike Sašu Perkovića i Dejana Jovića. Svjestan sam da će ovo moje napisano izazvati komentare izvjesnog Laze Tošića i Kolje, ali neka za njih je na Banovini ostao još koji traktor, rado ću im napuniti rezervare i neka sav taj nabrojani šljam odvezu u otadžbinu Šešelju, Nikoliću, Vučiću, Vulinu i Rusu koji je na Dedinju u “kući cveća” neka tamo i ostanu.

Tužno zbori majka stara na zgarištu Vukovara
Ruke digla k nebu gore usta plaču i govore
“Ivo,Mijo,Niko,Mate” suho zlato Majke Šoljić Kate.
Sokolovi lijepi,mladi,moja radost moji jadi.
Jesul grozne muke bile?Gdje Vam trunu kosti mile?
Predsjednice u ovih par stihova osjeća se sva patnja i bol hrvatskog naroda,ovi sinovi su temelj Hrvatske države,a antihrvatizam bit će pobjeđen isto tako kao i zvjezda pteokraka i kokarda ne od “ustaša” već od Hrvatskih bojovnika i Hrvatskog naroda.
Ovu povijest ispisali smo mi predsjednice,svojom krvlju.
Uvjek vjeran Hrvatskom narodu!
Domu svom!
Bogu i domovini!

Ivo Vranić-Buva

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari