Connect with us

Komentar

MILIJAN BRKIĆ: “NIKADA SE NEMOJ UMORITI U DAVANJU DOMOVINI”

Objavljeno

on

Prošla je 21 godina od “OLUJE” hrvatske slobode, veličanstvene oslobodilačke bitke najvećeg okupiranog dijela Hrvatske. Slobodu su dostojanstveno branili i obranili naši branitelji. Zastanimo na trenutak u tišini, zapitajmo se kako se oni i njihove obitelji osjećaju danas i jesu li zadovoljni i sretni u našoj Hrvatskoj. Postoji li dovoljno toplih i pravih riječi kojima im možemo iskazati našu zahvalnost?

S velikim ponosom prisjećamo se ove teške, ali i nevjerojatno brze vojno-redarstvene operacije koja je oslobodila Hrvatsku i pokazala da smo narod sposoban za obranu svoje grude. Simbol borbe nastavlja se i danas kada moramo stvarati uvjete za kvalitetniji život, kako nam narod ne bi iseljavao i naša mladost imala od čega živjeti i raditi.

Domoljublje je esencija koja upravo pridonosi tome da se na naše mlade prenese ljubav prema svojoj jedinoj Domovini kako bi znali kada je i kako nastala. Upravo smo prije 21 godinu pokazali koliko umijemo i znamo kada se snage udruže i ideali nam postanu stvarnost. Istina oživi i nema joj neprijatelja koji je može nadmudriti.
Živjela nam jedina Hrvatska !!!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nws0JLQwKd0″ width=”760″ height=”460″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR