Pratite nas

Iz Svijeta

Potpišite peticiju protiv pedofilskog Kinsey instituta

Objavljeno

na

Od kada je pokrenut projekt Građanske inicijative „Ne dirajte djecu“ odmah je podignuto nekoliko međunarodnih web – stranica kao i internet peticija „Stop The Kinsey Institute“.

peticijaMolimo naše čitatelje da osnaže njihova nastojanja potpisivanjem peticije!

Koalicija Zaustavite Kinsey Institut pokrenula je kampanju kojom se ECOSOC – Vijeće za gospodarska i društvena pitanja UN-a poziva da povuče poseban savjetodavni status koji je dodijeljen Kinsey institutu 23. travnja (status nevladine organizacije) ili da mu se barem uskrati obnova akreditacije. Koalicija smatra da je takav status odobren bez da se prethodno provela potrebna istraga o povijesti i djelovanju tog instituta.

Peticiju možete potpisati OVDJE!

Počevši od lažnih i neetičnih istraživanja seksualnih aktivnosti, suradnje s pedofilima i objavljivanja njihovih materijala koji dokumentiraju seksualne eksperimente nad djecom do promicanja rizičnog seksualnog ponašanja kao zdravog i normalnog ponašanja koje je postalo temeljem opasnih programa spolnog odgoja širom svijeta, ova je organizacija nanijela nemjerljivu štetu djeci, odraslima i njihovim obiteljima.

U peticiji se pozivaju vlade da prije negoli dozvole Kinsey institutu i njegovim suradnicima da djeluju u njihovoj zemlji preispitaju sam institut i s njime povezane organizacije u pogledu svega onoga što promiču djeci te u pogledu njihovih stavova o djeci i dječjoj seksualnosti.

Cilj Koalicije Zaustavite Kinsey institut je educirati svjetske čelnike i građane o djelovanju tog instituta, kako u prošlosti tako u sadašnjosti, o njihovim planovima i ciljevima te pokazati zašto Kinsey institut zaslužuje svaku osudu i zabranu djelovanja umjesto da mu se daje legitimitet, prestiž i utjecaj koji pruža savjetodavni status pri UN-u, koji će toj organizaciji omogućiti da nastavi sa svojim štetnim djelovanjem na puno široj svjetskoj razini.

Filozofiju koju promiče Kinsey institut da su „djeca seksualna bića od rođenja“ koriste pedofili za opravdanje seksualnih zločina koje rade protiv djece. Seksualna ideologija ovog instituta također je temelj mnogim opasnim programima spolnog odgoja, koji su poznati kao „sveobuhvatni spolni odgoj“.

Programi sveobuhvatnog spolnog odgoja agresivno se promiču u svim UN-ovim dokumentima, na UN-ovim sjednicama te u izvješćima kao rješenje za mnoge svjetske probleme, uključujući siromaštvo, nasilje nad ženama, maloljetničke trudnoće, pandemiju AIDS-a te mnoge druge. Zapravo, Deklaracija s Balija o mladima i nedavna Colombo Deklaracija o mladima promiču pristup sveobuhvatnom spolnom odgoju kao ljudsko pravo, a također se u njima zagovaraju mnoga druga seksualna prava koja se temelje na Kinseyevoj seksualnoj filozofiji.

Programi sveobuhvatnog spolnog odgoja su pretežno indoktrinacijski programi koji su napravljeni s ciljem liberaliziranja stavova prema seksu kod novih generacija kako bi ih se navelo da prihvate i veličaju heteroseksualni i homoseksualni promiskuitet. Programi sveobuhvatnog spolnog odgoja također treniraju mladež da postanu zagovornici seksualnih prava te da nastave s liberalizacijom zakona koji ograničavaju seksualno ponašanje u njihovim zemljama.

Glavne organizacije koje stoje iza pokreta seksualnih prava koji se temelji na Kinseyevoj seksualnoj ideologiji i programima sveobuhvatnog spolnog odgoja su Međunarodna federacija za planiranje roditeljstva (IPPF), Vijeće za spolno informiranje i obrazovanje SAD-a (SIECUS), Zagovornici za mladež, Svjetska organizacija izviđača i izviđačica te Kršćanski savez mladih žena (YWCA). Nedavno je UNESCO zajedno sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom izdao smjernice o spolnom odgoju koje su napravljene pod utjecajem IPPF-a i SIECUS-a te koje odražavaju Kinseyevu ideologiju. Gore navedene nevladine organizacije, naročito Međunarodna federacija za planiranje roditeljstva, obično skrivaju svoje planove o seksualizaciji djece koristeći se jezikom eufemizama i predstavljajući seksualno oslobođenje djece kao rješenje za probleme u svijetu. Osim što promiču seksualna prava djece, ove organizacije također agresivno promiču abortus i LGBT prava pod parolom „seksualnih i reproduktivnih prava” (SRHR). Nauk i programi spolnog odgoja koji se temelje na Kinseyu imaju za cilj promijeniti kulturu i društvene zakone i običaje na štetan način, upravo onako kako se to dogodilo u Sjedinjenim Državama i u brojnim drugim zapadnim zemljama. Jedna od ključnih metoda koju koriste zagovornici seksualnih prava je promicanje prava adolescenata i djece na povjerljivost informacija i privatnost, tako da im se mogu približiti sa svojim seksualnim ideologijama bez znanja ili pristanka njihovih roditelja.

Vlade trebaju biti svijesne da seksualizacija djece u njihovim zemljama vodi do ostvarivanja velikih profita za mnoge od nabrojanih organizacija. One zarađuju milijarde dolara godišnjih prihoda na način da pružaju spolni odgoj (često ga podvaljuju pod krinkom stjecanja vještina o obiteljskom životu), kontracepcijska sredstva, abortuse, testiranja na HIV i druge spolno prenosive bolesti te s time povezanu medicinsku skrb i mnoštvo drugih usluga.

Budući da im je nedavno odobren status u UN-ovu ECOSOC vijeću, Kinsey institut i njihovi saveznici stječu još veći utjecaj i bolji pristup i prestiž koji će im pomoći da još snažnije promiču njihove štetne ideologije o seksualnim pravima, naročito u zemljama u razvoju, ukoliko ih ne razotkrijemo i zaustavimo.

Koalicija Zaustavite Kinsey institut napravila je dosje o zločinima na Kinsey institutu koji je dostupan na njihovim stranicama kao upozorenje roditeljima i vladama širom svijeta.

Molimo vas da svakako potpišete peticiju protiv Kinsey instituta.

Zdravstveniodgoj.com/kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj

Iz Svijeta

Andrzej Duda ponovno izabran za predsjednika Poljske!

Objavljeno

na

Objavio

Duda, kojega podupire vladajuća konzervativna stranka Pravo i pravda (PiS), dobio je 51,2 posto glasova, objavilo je Nacionalno izborno povjerenstvo. 

Dosadašnji poljski predsjednik Andrzej Duda osvojio je na predsjedničkim izborima u Poljskoj novi petogodišnji mandat, a iako se rezultati objavljeni u ponedjeljak još uvijek ne temelje na 100 posto prebrojanih glasova, Dudina pobjeda više nije upitna.

Poljaci su u nedjelju glasali u drugom krugu odgođenih predsjedničkih izbora u kojem su se borili aktualni konzervativni predsjednik Duda i liberalni gradonačelnik Varšave Rafal Trzaskowski.

Na temelju 99,97 posto prebrojanih glasova, Duda, kojeg podupire vladajuća konzervativna stranka Pravo i pravda (PiS), dobio je 51,21 posto glasova, a Trzaskowski 48,79 posto.

“Rezultati iz pet posljednjih izbornih jedinica koje očekujemo neće promijeniti konačni rezultat izbora”, rekao je novinarima šef Izbornog povjerenstva Sylwester Marciniak.

Pravo glasa imalo je oko 30 milijuna ljudi, što uključuje 500 tisuća Poljaka izvan domovine. Mnogi od njih glasali su dopisnim putem zbog restrikcija uvedenih radi pandemije koronavirusa.

Čestitamo Poljskoj!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Iz Svijeta

Njemački tisak: Plenković je ‘Tuđmanov najuspješniji nasljednik’

Objavljeno

na

Objavio

“Andrej Plenković je dokazao, ne samo javnosti nego i vlastitoj stranci, da jedan umjereni HDZ, usprkos konkurenciji s krajnje desnice, može ostvariti rezultat na rubu apsolutne većine”, piše tisak na njemačkom jeziku.

“Plenkovićeva pobjeda bila je znatno uvjerljivija nego što se dalo očekivati na temelju ispitivanja javnog mnijenja”, piše konzervativni njemački list Welt.

“50-godišnji bivši diplomat vlada od 2016. On je u politički centar uveo HDZ, stranku koja okuplja čitavu desnicu i koju je u vrijeme raspada Jugoslavije zasnovao utemeljitelj države i ratni gospodar Franjo Tuđman. Na europskoj pozornici Tuđmanov najuspješniji nasljednik vrijedi kao pouzdani saveznik kancelarke Angele Merkel.”

Welt i drugi listovi navode kako će Plenković vjerojatno formirati koaliciju sa strankama manjina i drugim malim strankama, te da je katastrofalni gubitnik izbora SDP čiji je šef Davor Bernardić već podnio ostavku, piše DW.

Frankfurter Allgemeine Zeitung piše kako su Plenkoviću godinama u HDZ-u zamjerali kako nije dovoljno “nacionalan” i “hrvatski”, no da je on ustrajao u namjeri da stranku uvede u desni centar.

“Najkasnije od nedjelje Plenković ima potvrdu za svoju ideju. Za HDZ nije dobio samo jedne parlamentarne izbore već je taj uspjeh potvrdio ponovljenom pobjedom po isteku mandata. To je velika stvar, posebice jer je u vidu Domovinskog pokreta nastala važna politička snaga desno od HDZ-a, snaga koja je iz starta postala treća u zemlji”, piše F.A.Z. uz dodatak kako će kritizeri unutar HDZ za dogledno vrijeme biti bez municije za napade na Plenkovića.

“Ipak, premijeru je dobro došao i izvjesni korona-bonus, jer je, kao i drugim demokracijama, hrvatska Vlada u doba velike nesigurnosti jasno dobila na podršci”, dodaje list iz Frankfurta.

Slično piše i lijevo-liberalni Tageszeitung (taz) iz Berlina. “Andrej Plenković je dokazao, ne samo javnosti nego i vlastitoj stranci, da jedan umjereni HDZ, usprkos konkurenciji s krajnje desnice, može ostvariti rezultat na rubu apsolutne većine. To je pozitivan znak iz zemlje koja je još donedavno lebdjela između Merkel i Orbána.”

Plenkoviću je, nastavlja taz, uspjelo i da teško porazi koaliciju Socijaldemokrata koja je u anketama imala prednost. “Očito ljevici u Hrvatskoj nije dovoljno upozoravati na fašizam desnice. SDP se usprkos dobrim argumentima nije uspio ponuditi kao uvjerljiva alternativa jednoj Vladi koju su obilježili stagnacija i korupcija.”

Taz pokušava odgovoriti i zašto: “Umjesto na dosadna siva odjela, bolje bi bilo osloniti se na kompetentne žene i mlade ljude. To je uradila nova lijevo-zelena stranka Možemo koja je SPD-u uzela vrijedne glasove u velikim gradovima i u parlamentu će imati 7 zastupnika.”

Berlinski list se potom fokusira na buduću vladu: “Upitno je hoće li Plenković uistinu provesti europske vrijednost. On se usteže potisnuti pretjerani utjecaj ultra-konzervativne katoličke crkve. On prikriva povrede ljudskih prava koje hrvatska policija nanosi migrantima. On čak daje potporu ekstremnim hrvatskim nacionalistima u Bosni i Hercegovini, koji dalje žele destabilizirati susjednu zemlju i javno slavne ratne zločince osuđene u Den Haagu. Dakle, sve će ostati po starom.”

Süddeutsche Zeitung iz Münchena piše kako se tijekom kampanje činilo kako bi Domovinski pokret “desno-nacionalnog pjevača narodne muzike” Miroslava Škore mogao biti presudan za formiranje Vlade.

“U svojoj kampanji on je huškao protiv srpske manjine u zemlji i dovodio u pitanje pravo silovanih žena na pobačaj. Kako se i vjerovalo, Domovinski pokret postao je treća najjača snaga, no Plenković neće biti upućen na njih tijekom sastavljanja Vlade”, dodaje taj list.

Švicarski Neue Zürcher Zeitung osvrće se na “pogreške” predsjednice Europske komisije Ursule von der Leyen, kojima od vikenda valja pridodati i podršku HDZ-u u snimci objavljenoj na dan glasovanja u Hrvatskoj. Tu Von der Leyen i drugi političari Europske pučke stranke izgovaraju “Sigurna Hrvatska”, što je bio slogan HDZ-a.

“Jedva dvije sekunde traje nastup Von der Leyen, u kojem se sa smiješkom muči s hrvatskim jezikom. No to je ipak jasno kršenje kodeksa ponašanja njene Komisije. On zabranjuje svako javno očitovanje i svaki nastup u ime jedne političke partije. Predsjednica Komisije EU je dakle bez ikakve dvojbe obvezna čuvati stranačku neutralnost. Što je spopalo iskusnu političarku te je dozvolila da ju se upregne u Plenkovićeva kola?”, pita se najveći švicarski list.

Slijedi objašnjenje njenoga glasnogovornika kako su tek u “finalnoj verziji” videa u Zagrebu potpisali Von der Leyen kao predsjednicu Komisije. No N.Z.Z. bilježi da se Von der Leyen, snimljena u zgradi Europske komisije i ispred zastave Europske unije, nikako nije dojmila kao “privatna osoba”.

“Je li Von der Leyen opet loše posavjetovana? To je moguće. No može isto tako biti da Njemica, oko koje vladaju oprečna mišljenja, netom gubi dodir sa stvarnošću. Svakako, ovaj sramotni nastup nije samo sitnica”, dodaje N.Z.Z.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Oglasi

Komentari