Pratite nas

Iz Svijeta

Potpišite peticiju protiv pedofilskog Kinsey instituta

Objavljeno

na

Od kada je pokrenut projekt Građanske inicijative „Ne dirajte djecu“ odmah je podignuto nekoliko međunarodnih web – stranica kao i internet peticija „Stop The Kinsey Institute“.

peticijaMolimo naše čitatelje da osnaže njihova nastojanja potpisivanjem peticije!

Koalicija Zaustavite Kinsey Institut pokrenula je kampanju kojom se ECOSOC – Vijeće za gospodarska i društvena pitanja UN-a poziva da povuče poseban savjetodavni status koji je dodijeljen Kinsey institutu 23. travnja (status nevladine organizacije) ili da mu se barem uskrati obnova akreditacije. Koalicija smatra da je takav status odobren bez da se prethodno provela potrebna istraga o povijesti i djelovanju tog instituta.

Peticiju možete potpisati OVDJE!

Počevši od lažnih i neetičnih istraživanja seksualnih aktivnosti, suradnje s pedofilima i objavljivanja njihovih materijala koji dokumentiraju seksualne eksperimente nad djecom do promicanja rizičnog seksualnog ponašanja kao zdravog i normalnog ponašanja koje je postalo temeljem opasnih programa spolnog odgoja širom svijeta, ova je organizacija nanijela nemjerljivu štetu djeci, odraslima i njihovim obiteljima.

U peticiji se pozivaju vlade da prije negoli dozvole Kinsey institutu i njegovim suradnicima da djeluju u njihovoj zemlji preispitaju sam institut i s njime povezane organizacije u pogledu svega onoga što promiču djeci te u pogledu njihovih stavova o djeci i dječjoj seksualnosti.

Cilj Koalicije Zaustavite Kinsey institut je educirati svjetske čelnike i građane o djelovanju tog instituta, kako u prošlosti tako u sadašnjosti, o njihovim planovima i ciljevima te pokazati zašto Kinsey institut zaslužuje svaku osudu i zabranu djelovanja umjesto da mu se daje legitimitet, prestiž i utjecaj koji pruža savjetodavni status pri UN-u, koji će toj organizaciji omogućiti da nastavi sa svojim štetnim djelovanjem na puno široj svjetskoj razini.

Filozofiju koju promiče Kinsey institut da su „djeca seksualna bića od rođenja“ koriste pedofili za opravdanje seksualnih zločina koje rade protiv djece. Seksualna ideologija ovog instituta također je temelj mnogim opasnim programima spolnog odgoja, koji su poznati kao „sveobuhvatni spolni odgoj“.

Programi sveobuhvatnog spolnog odgoja agresivno se promiču u svim UN-ovim dokumentima, na UN-ovim sjednicama te u izvješćima kao rješenje za mnoge svjetske probleme, uključujući siromaštvo, nasilje nad ženama, maloljetničke trudnoće, pandemiju AIDS-a te mnoge druge. Zapravo, Deklaracija s Balija o mladima i nedavna Colombo Deklaracija o mladima promiču pristup sveobuhvatnom spolnom odgoju kao ljudsko pravo, a također se u njima zagovaraju mnoga druga seksualna prava koja se temelje na Kinseyevoj seksualnoj filozofiji.

Programi sveobuhvatnog spolnog odgoja su pretežno indoktrinacijski programi koji su napravljeni s ciljem liberaliziranja stavova prema seksu kod novih generacija kako bi ih se navelo da prihvate i veličaju heteroseksualni i homoseksualni promiskuitet. Programi sveobuhvatnog spolnog odgoja također treniraju mladež da postanu zagovornici seksualnih prava te da nastave s liberalizacijom zakona koji ograničavaju seksualno ponašanje u njihovim zemljama.

Glavne organizacije koje stoje iza pokreta seksualnih prava koji se temelji na Kinseyevoj seksualnoj ideologiji i programima sveobuhvatnog spolnog odgoja su Međunarodna federacija za planiranje roditeljstva (IPPF), Vijeće za spolno informiranje i obrazovanje SAD-a (SIECUS), Zagovornici za mladež, Svjetska organizacija izviđača i izviđačica te Kršćanski savez mladih žena (YWCA). Nedavno je UNESCO zajedno sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom izdao smjernice o spolnom odgoju koje su napravljene pod utjecajem IPPF-a i SIECUS-a te koje odražavaju Kinseyevu ideologiju. Gore navedene nevladine organizacije, naročito Međunarodna federacija za planiranje roditeljstva, obično skrivaju svoje planove o seksualizaciji djece koristeći se jezikom eufemizama i predstavljajući seksualno oslobođenje djece kao rješenje za probleme u svijetu. Osim što promiču seksualna prava djece, ove organizacije također agresivno promiču abortus i LGBT prava pod parolom „seksualnih i reproduktivnih prava” (SRHR). Nauk i programi spolnog odgoja koji se temelje na Kinseyu imaju za cilj promijeniti kulturu i društvene zakone i običaje na štetan način, upravo onako kako se to dogodilo u Sjedinjenim Državama i u brojnim drugim zapadnim zemljama. Jedna od ključnih metoda koju koriste zagovornici seksualnih prava je promicanje prava adolescenata i djece na povjerljivost informacija i privatnost, tako da im se mogu približiti sa svojim seksualnim ideologijama bez znanja ili pristanka njihovih roditelja.

Vlade trebaju biti svijesne da seksualizacija djece u njihovim zemljama vodi do ostvarivanja velikih profita za mnoge od nabrojanih organizacija. One zarađuju milijarde dolara godišnjih prihoda na način da pružaju spolni odgoj (često ga podvaljuju pod krinkom stjecanja vještina o obiteljskom životu), kontracepcijska sredstva, abortuse, testiranja na HIV i druge spolno prenosive bolesti te s time povezanu medicinsku skrb i mnoštvo drugih usluga.

Budući da im je nedavno odobren status u UN-ovu ECOSOC vijeću, Kinsey institut i njihovi saveznici stječu još veći utjecaj i bolji pristup i prestiž koji će im pomoći da još snažnije promiču njihove štetne ideologije o seksualnim pravima, naročito u zemljama u razvoju, ukoliko ih ne razotkrijemo i zaustavimo.

Koalicija Zaustavite Kinsey institut napravila je dosje o zločinima na Kinsey institutu koji je dostupan na njihovim stranicama kao upozorenje roditeljima i vladama širom svijeta.

Molimo vas da svakako potpišete peticiju protiv Kinsey instituta.

Zdravstveniodgoj.com/kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Iz Svijeta

Washington će poslati borbene zrakoplove F-22 u Južnu Koreju

Objavljeno

na

Objavio

SAD će poslati borbene zrakoplove F-22 “Raptor” u Južnu Koreju radi sudjelovanja u manevrima s južnokorejskom vojskom, izvješćuju u petak južnokorejski mediji.

Šest zrakoplova iz baze na Okinawi rasporedit će se u Južnoj Koreji za petodnevnu vojnu vježbu “Vigilant Ace” koja će početi 4. prosinca, po lokalnim medijima.

Glasnogovornik južnokorejskih zračnih snaga odbio je navesti broj F-22 “Raptora” koji će sudjelovati u toj vježbi. Glasnogovornik američkog zrakoplovstva nije želio komentirati tu informaciju.

Južnokorejski mediji tvrde da će američki avioni sudjelovati u vježbama preciznih udara s južnokorejskim lovcima.

Američki predsjednik Donald Trump najavio je u ponedjeljak da je SAD odlučio nanovo upisati Sjevernu Koreju na crnu listu “država koje podržavaju terorizam” kako bi pojačao pritisak na njezin nuklearni i balistički program. (Hina)

facebook komentari

Nastavi čitati

Iz Svijeta

Assad Putinu: Hvala što ste nam spasili zemlju

Objavljeno

na

Objavio

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad zahvalio je ruskom kolegi Vladimiru Putinu za “spašavanje” njegove zemlje i rusku podršku u Siriji.

Dvojica državnih čelnika sastala su se u ruskom odmaralištu Sočiju na Crnom moru, objavio je Kremlj u utorak.

Razgovarali su o borbi protiv “terorizma” i mogućnostima za političko rješenje u Siriji, u kojoj sedam godina traje rat.

U priopćenju je navedeno da je Assad iskazao spremnost za održavanje razgovora sa stranama zainteresiranim za rješavanje sukoba.

Zauzvrat je Putin pohvalio Assadovu suradnju.

Prema navodima informativne agencije RIA, koja je citirala glasnogovornika Kremlja Dmitrija Peskova, sastanak je trajao gotovo četiri sata.

Ovo je drugi put da je Assad napustio Siriju od početka rata 2011. godine.

Saveznik Sirije

U listopadu 2015, mjesec nakon što je Rusija pokrenula vojnu kampanju u Siriji, Assad i Putin sastali su se u Moskvi.

Rusija, glavni saveznik Vlade Sirije u ratu, podržava snage Vlade u borbama u onome što je postao posrednički rat u regiji.

Prošlog mjeseca različite frakcije, uključujući Vladu Sirije i opozicijske grupe, sastale su se u prijestolnici Kazahstana na razgovorima za implementaciju posljednjeg sporazuma o prekidu vatre.

Tijekom godina pokrenuto je nekoliko međunarodnih inicijativa za okončanje rata, uključujući pokušaj uspostave “zona deeskaalacije” širom zemlje, gdje Rusija, Turska i Iran garantiraju poštivanje sporazuma.

Do danas je gotovo 465.000 ljudi poginulo u sukobu, a više od 12 milijuna Sirijaca raseljeno.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari