Connect with us

Vijesti

Potvrđeno: Zoran Milanović prijavljen DORH-u zbog korupcije

Objavljeno

on

Ekskluziva Osječke TV, emitirana u srijedu, potvrđena je mnogobrojnim novim detaljima o tome kako je šef SDP-a tražio da se njegovom prijatelju Igoru Kneževiću isplaćuje novac fiktivnim ugovorima, a u ‘paketu’ sa poslom koji plaća SDP novcem iz proračuna Republike Hrvatske

[ad id=”93788″]

Kada je bivši podpredsjednik Vlade Slavko Linić u srijedu uredniku Velimiru Bujancu potvrdio ekskluzivu o tome da je Zoran Milanović dao iskaz na policiji povodom optužbi za koruptivne radnje u iznosu od oko 300.000 kuna, mnogi su odmahnuli rukom. Ta je skandal, međutim, potvrđen kao posve istinit, a riječ je o prijavi Mladena Hrgareka, vlasnika agencija Madison, koji je predsjednika SDP-a prijavio DORH-u zbog sumnji na pranje novca.

Prema pisanju Jutarnjeg lista od nedjelje 17.7., Milanović je Hrgareku uvjetovao produženje ugovora sa agencijom ‘Madison’ mjesečnim uplatama svom prijatelju Igoru Kneževiću u iznosu od 15.000 kuna mjesečno, temeljem fiktivnih ugovora koji nemaju protučinidbu.

Državni odvjetnik Cvitan je prijavu odbacio, ali Mladen Hrgarek, piše Jutarnji, traži reviziju procesa. Riječ je o državnom, proračunskom novcu, koji se uplaćuje u svrhu financiranja političkih stranaka, a Milanović ga je, kako izgleda, ‘ispirao’ putem agencije Madison i svog prijatelja Kneževića.

Zorana Milanovića i PR službu SDP-a novinari Jutarnjeg lista su pitali za komentar. “Predsjednik SDP-a Zoran Milanović nema komentara”, odgovoreno im je iz Partije, čime su najviše strukture “Narodne koalicije” zapravo potvrdile da je sve – istina.

VIDEO! O OVOME DRUGI ŠUTE! BUJICA: MILANOVIĆ ISPITAN U POLICIJI ZBOG SUMNJI U PRANJE SDP-ova NOVCA!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR