Connect with us

Najave

Poziv na početnu konferenciju EU projekta udruge obnova: ‘Zaželi dobro bližnjemu!’

Objavljeno

on

Udruga Obnova sa zadovoljstvom Vas poziva na početnu konferenciju projekta „Zaželi dobro bližnjemu!“. Konferencija će se održati u petak 22. siječnja 2021. s početkom u 18:00 putem ZOOM aplikacije.

Projekt je prijavljen u okviru ESF poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.“, a isti Udruga Obnova provodi od srpnja 2020. godine.

Ukupno trajanje projekt je 18 mjeseci.

Kroz projekt su zaposlene tri prethodno nezaposlene žene, a svaka pruža pomoć i podršku za minimalno 6 krajnjih korisnika (starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju).

Projektom će se omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za žene te osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal kroz verificirane programe osposobljavanja koje će u sklopu projekta završiti. Ujedno će se potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika.

Udruga Obnova projekt provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb. Ukupnan iznos projekta i bespovratnih sredstava je 278.597,94 HRK od čega je iznos EU potpore 236.808,25 HRK, odnosno 85%.

Sudionici konferencije bit će pobliže upoznati s aktivnostima, ciljevima i očekivanim rezultatima projekta.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno pristupiti poveznici: https://zoom.us/j/96839613552

Molimo zainteresirane sudionike da poveznici pristupe do 17:55 kako bi konferencija mogla započeti na vrijeme.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari