Connect with us

Reagiranja

Poziv na zajedništvo: Gospodo Pravaši. Kucnuo je odlučujući trenutak

Objavljeno

on

Duboka podijeljenost, kako ideološka tako i unutarstranačka, dovela je Hrvatsku pred ambis njezine opstojnosti. Nemoral i lopovluk dosegli su svoj vrhunac. Oni koji bi trebali voditi zemlju bave se isključivo vlastitim i sitnim stranačkim interesima ne mareći za vlastiti narod koji ih je izabrao. Sve veći broj ljudi kopa po kontejnerima u nadi pronalaska bilo čega što bi ih održalo na životu, a neki „političari“ prijete im paklom. Oni koji su u vlastitoj krvi stvorili Hrvatsku potpuno su marginalizirani i kada se bore za ostvarenje svojih legitimnih  prava danas ih vječni progonitelji svega hrvatskog u Hrvatskom Saboru ih nazivaju fašistima, klero-fašistima, nacionalistima i tko zna kakvim drugim pogrdnim imenima, piše Zoran Čapalija – Čaplja

[ad id=”93788″]

Gospodo političari u potpunosti se izgubili kredibilitet i morate otići sa političke scene. Vrijeme je za nove ljude koji će znati što je hrvatski nacionalni interes i časno ga štititi. A koji su to ljudi? To su PRAVAŠI!

zajednoGospodo Pravaši. Kucnuo je odlučujući trenutak. Vi koji ste uvijek znali u pravo vrijeme zaštititi nacionalne interese morate uzeti stvar u svoje ruke. Sve dosadašnje politike pokušavale su vas marginalizirati i u tom cilju razbijale su vaše jedinstvo rastavljajući vas na bezbroj sitnih strančica koje im tako neće moći pružiti otpor, a onda će moći raditi što ih je volja. Takvom politikom dovedeni ste na sami rub postojanja pa se danas u važnim političkim preslagivanjima ni ne spominjete. U ovom trenutku morate zaboraviti sitne vlastite i stranačke interese, stati zajedno i odlučno reći: “Dosta je bilo!“ Zajedno predstavljate vrlo moćnu političku snagu bez koje se više neće moći donijeti bilo koja odluka. Upravo radi toga u ovom teškom trenutku na vama leži povijesna odgovornost. Ne učinite li taj odlučujući korak ne samo da će te nestati s političke scene već će nestati i Hrvatske.   Pravaško srce mora zakucati snažno i odlučno pa će uz njega stati i zakucati sva domoljubna srca. Jedino vi kao moderna politička stranka možete na naše političko nebo vratiti čast i poštenje, zaštititi interese svih hrvatskih građana i sačuvati hrvatsko nacionalno biće. Sjednite za isti stol i skupite glave. Zaboravite međusobne nesuglasice i na slijedeće izbore izađite zajedničkim listama i to samostalno bez predizbornih koalicija. Za početak uzmite svojih 15 do 17 mandata i postanite presudan politički čimbenik.  Okupljeni oko hrvatskih nacionalnih interesa, poštenom i predanim radom u Saboru zadobijte široku potporu svih hrvatskih ljudi. Izgladite dosadašnje međusobne nesuglasice, ujedinite se i postanite stožerna politička sila, a vaše zajedništvo okupiti će oko sebe sve istinske domoljube.

Gospodo čelnici pravaških stranaka imate li pravo iznevjeriti političku stečevinu Oca Domovine dr. Ante Starčevića i pustiti hibridnim Hrvatima i stranim nalogodavcima da unište na krvi i suzama ostvareni tisućljetni hrvatski san? U koliko ne vidite usud trenutka i niste spremni zajedničkim snagama zaštititi hrvatske nacionalne interese onda stvarno niste ni zaslužili zvati se Pravašima i biti na čelu pravaških stranka. Povedite svoje stranke ka zajedništvu i uzmite sudbinu Domovine u svoje ruke. Zapamtite, povijest vam ne će oprostiti indiferentnost u ovom sudbonosnom trenutku. Imajte vjeru u Boga i hrvatsku slogu i ispišite zlatne stranice hrvatske povijesti. Vratite Stranci prava mjesto koje zaslužuje.

Zoran Čapalija – Čaplja

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR