Poziv svim sudionicima bitke za općinu Nuštar te obiteljima poginulih i nestalih.

0

JAVNI POZIV

Branitelji  Nuštra pozivaju sve sudionike slavne bitke za   Nuštar, te obitelji poginulih i nestalih na obilježavanje 23. obljetnice bitke.

Okupljanje branitelja  u organizaciji  Branitelja Nuštra i Općine Nuštar i , integralni je dio općinskog programa obilježavanje Dana obrane i Dana općine Nuštar od 01.-05. listopada 2014.

Molimo sve sudionike bitke i obrane Nuštra da se odazovu proslavi organiziranoj njima u čast. Ovo je okupljanje gdje su svi branitelji isti, kao što je bilo i 1991.

Okupljanje će se održati  05. listopada, u 9:30, pred Crkvom Sv. Duha u Nuštru, potom slijedi Misa za poginule i  polaganje vijenaca na spomen obilježje.

Nakon toga slijedi cjelodnevno druženje na Mlačugama u Nuštru.

Branitelji Nuštra i Općina Nuštar već niz godina organiziraju proslavu Dana obrane i općine Nuštar , od 01.- 05. listopada, u spomen na sve poginule i stradale  branitelje i mještane općine.

Uvažavajući povijesni značaj obrane Nuštra,bitke koja je bila  integralni dio bojišnice Vukovara i Vinkovaca, nadamo se da će te proslijediti ovaj javni poziv te  izdvojiti dio vašega vremena, i posjetiti nas 05. listopada i tako uveličati našu proslavu.

Organizacijski odbor

Slobodan Leko  098 844 302

Baturina Damir   099 685 3593

Žeko Ivan           098 683 979

NUštar2-pozivnica

facebook komentari