Pratite nas

Gonjanje

Poznate Hrvatice kao sexy mrazice

Objavljeno

na

Poznate Hrvatice odlučile su čestitati Božić na poseban način – seksi editorijalom.

croatica_16122014_PR

Atraktivni kostimi, šarene čarape i visoke potpetice samo su naglasili ljepotu dugonogih Hrvatica iz domaćeg showbizza.

Glumice Ana Vilenica , Ana Begić, pjevačica Lidija Bačić, misica i poduzetnica Ivana Delač Đolo i manekenka Vedrana Linardić tijekom snimanja otkrile su i kako namjeravaju provesti blagdane.

Ana Begić posljednje dane prije Božića provest će radno, u HNK-u je očekuje premijera Krležinog “Vučjaka”. Božić je rezerviran za obitelj, a najviše mu se veseli njezina kći Lana koja ga naprosto ne može dočekati.

“Sve ju jako veseli u ovo doba godine”, govori glumica, “i lampice, bor, božićne predstave, pokloni, naravno, Djed Mraz, a cijela se obitelj nada i snijegu”.

Pjevačica Lidija Bačić na sam Badnjak će biti u krugu obitelji: “Taj dan ne preferiram nastupati jer volim dočekati Božić s obitelji, otići na misu, ali već idući dani su mi radni, uz nekoliko nastupa.”

Ana Vilenica još uvijek ne zna gdje će proslaviti Božić jer je kod njih sve doista nepredvidljivo: “Koliko god bih voljela da jednom svi dođu k nama u Zagreb mislim da ćemo, ako je suditi po ranijim godinama, biti u Rijeci u obiteljskom okruženju. Zajednički ručak, večera, darivanje, kolači, bor, kuglice i lampice!”

Vedrana će Božić provesti tradicionalno u krugu obitelji: “Svake godine sestra i ja kitimo bor i odlazimo na polnoćku u crkvu, a kasnije se okupi cijelo društvo pa uz pjesmu uživamo u domaćim slasticama”.

Glumac Davor Garić, koji je za ovu priliku obukao kostim Djeda Božićnjaka, će zbog brojnih poslovnih obaveza ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi praznike proveo s najdražima, a za Novu godinu ga ponovno očekuju televizijski angažmani.

“Ono čemu se inače najviše veselim je mamina kuhinja no ove ću godine zbog dogovorenih snimanja za reklamne kampanje u siječnju ipak morati odoljeti raskošnom blagdanskom meniju”, kaže.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Gonjanje

Ornela Vištica uvjerljivo je najljepša Hrvatica!

Objavljeno

na

Objavio

Ornela Vištica uvjerljiva je pobjednica Večernjakova izbora za najljepšu Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je čak 4564 vaša glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.

Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele – 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić s 1738 glasova ili 12,73 posto.

Četvrto mjesto zauzela je pjevačica Lana Jurčević, koja ima 1344 ili 9,86 posto, a peta je njena kolegica Nives Celzijus, za koju je glasao 1071 čitatelj, odnosno 7,86 posto.

facebook komentari

Nastavi čitati

Gonjanje

DODATNA OPREMA

Objavljeno

na

Objavio

Potaknut upisom koji je promišljeno i mudro postavila Nina Vujicic, a koji se tiče prigovora na ekstremnu dodatnu opremu neke familije na plaži, i kolikoćom i kakvoćom, jer mislim da se radilo i o suncobranu koji je zaklanjao pogled, dao bih dvije-tri napomene, piše prof.dr. Kristijan Krkač

(1) Možda je to samo ekstreman slučaj iste pojave. Između toga i postavljanja dva prazna ručnika u pol 7 ujutro, a na kojima netko leži samo od 11 do 12, a oni na plaži prazni ostaju celi dan, samo je razlika u stupnju, ali ne i u vrsti. Možda je i razlika u vrsti ako se zaklanja pogled što je vrsta onečišćenja vizualnog prostora ili vizure, ali čak i to je samo ekstreman slučaj poput onog kad se među mirise mora, krema za sunčanje i znoja umiješa miris posebne kobase ili kulena serviranog na plaži točno u podne na +35°C. To je samo ekstremni slučaj iste pojave.

(2) Problem “dodatne opreme” za plažu je tema za knjigu i vrti se između na prvi pogled dviju krajnosti. Jedna je kupaći kostim, japanke i možda ručnik, a druga je super-svemirska-najnovija-oprema-za-sve. Teško je ovdje pronaći pravu mjeru. Super-dodatnu opremu bi se moglo ograničiti ako se njome drugima uskraćuju jednaka prava, npr. pogled prevelikim suncobranom, kao što je ograničena i minimalna oprema, primjerice barem kupaćim kostimom, recimo da je toples dopušten, dok nudisti imaju svoju plažu.

(3) Postoji praznovjerje o “minimalnoj opremi”. Mislimo da vidimo opuštene ljude na plaži samo u kupaćem kostimu, japankama i s malim ručnikom, ali zaista vidimo zastrašujuću “dodatnu opremu”, ali je nismo svjesni. Te su žene i muškarci odlazili prije godišnjeg na zdravstveno štetne kure mršavljenja, u teretane u kojima su se iscrpljivali i žderali sva moguća štetna sredstva, zatim otišli na jedno umjereno kvarcanje, tek toliko da ne dođu „beli ko sir“ na plažu, a i da ostave dojam osobe koja je već bila na moru. Tu su zatim i zaštitne kreme, sunčane naočale, badekostimi, japanke, itd. sve brendirano po najnovijem savjetu „plažnogfešngurua“.

Da, to na prvi pogled ne izgleda kao “dodatna oprema”, ali već samo jedno buđenje pokraj takve osobe par mjeseci kasnije, recimo između Badnjaka i Novog leta, otkriva zastrašujuću istinu i odjednom dobijemo na dar od Bogova estetike viziju Morpheusa koji nam izgovara kanonsku rečenicu „Dobro došao u pustinju stvarnosti“.

Na prvi pogled „dodatna oprema“ je loša. A posebno je loša ona na prvi pogled nevidljiva „dodatna oprema“. No možda se varamo. Možda nema ničega ispod „dodatne opreme“. Ona je sve. Ona je stvarnost, a praznina ispod je privid. Živjela dodatna oprema! Pa makar samo tih 2 tjedna na plaži.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari