Connect with us

Iz Svijeta

Poznati francuski književnik stao u obranu Hasanbegovića

Objavljeno

on

Hrvatski mediji puni su izdajica i policijskih doušnika

[ad id=”93788″]

Otkako je izabran za ministra kulture, kampanja lijevo-liberalnih medija u Hrvatskoj ne staje s ocrnjivanjem i pokušajem rušenja ministra kulture Zlatka Hasanbegovića. Nakon bezuspješnih pokušaja smjene ministra pritiscima u domaćim medijima, sad pokušavaju na drukčiji način slomiti Hasanbegovića. Lijevo-liberalni mainstream trudi se, naime, već mjesecima prikazati ministra negativcem i sljedbenikom totalitarnih režima i to naručenim tekstovima u inozemnim publikacijama.

Christophe Dolbeau

Christophe Dolbeau

Dokaz kako u tome i ne uspijevaju svugdje i da civilizirani dio Europe zna prepoznati kulturne i demokratske kvalitete koje Hasanbegović ima, potvrđuje, između ostaloga, i tekst poznatog francuskog književnika i novinara Christophea Dolbeaua.

On u “The Occidental Observeru” navodi kako je “od siječnja krenula masovna međunarodna kampanja klevetanja i dezinformiranja protiv novoizabrane hrvatske Vlade i hrvatskog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića”.

“Kad se vidi način na koji su ovi napadi organizirani, čovjek se osjeća kao da je transportiran u vrijeme agitpropa u Sovjetskom Savezu. Hrvatska je puna izdajica, defetista, policijskih doušnika i anti-domoljuba svih vrsta u području novinarstva i kulture. Oni se boje gubitka svojih beneficija i zato napadaju lažima, tračanjem i prevarama. Nadajmo se da Europa neće nasjesti na to” – poručio je francuski književnik i novinar Christophe Dolbeau.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari