Connect with us

Vijesti

Poznati psihijatar dr. Herman Vukušić završio u COVID bolnici Dubrava

Objavljeno

on

Poznati hrvatski liječnik poznat po požrtvovnom angažmanu kad su u pitanju branitelji oboljeli od PTSP-a Herman Vukušić završio na COVID odjelu bolnice Dubrava.

Kako doznaje portal Hrvatska danas iz krugova bliskih Vukušiću, ugledni psihijatar je u Dubravi završio s težim oblikom koronavirusa.

Simptome je dobio prije 10 deset dana, a trenutačno je i na terapiji kisikom.

U tijeku dana na Facebooku se oglasio i sam Vukušić:

Nekako je vijest o mojoj hospitalizaciji u Dubravi zbog težeg oblika korone dospijela u javnost, pa da se i sam obratim sa par riječi.

Prvo, ja sam bolesnik sa komorbiditetom i alteriranim imunitetom: u prijevodu imam kroničnu leukemiju, pa ako je strefilo mene, ne mora i vas, dragi FB prijatelji.

Drugo, od samog prijema na hitnom odjelu (upoznao “tamburaša” Damira, krasan momak) pa do Instituta za zrakoplovnu medicinu gdje sada ležim, medicinsko osoblje, od sestara do liječnika je u jednoj riječi – fantastično!

Koliko god sam mislio da nakon Domovinskog rata znam o mukama koje može vidjeti moja struka i koliko zdravstveni djelatnici mogu biti požrtvovni i nesebični – prevario sam se.

Ovi ljudi, moje kolegice i kolege u prvim rovovima Korona rata zaslužuju naše najdublje poštovanje.
Barem to kada im se ne može dati više od 150 kuna dodatka, ili da ih se barem ne prikazuje kao neozbiljnu rulju kada se malo provesele nakon skoro godinu dana brige i borbe za sve nas, napisao je Vukušić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari