Connect with us

Praljak matira svjedoka tužiteljstva Kljujića koji naglo mijenja mišljenje i govori kako je “Alija praktičar-političar”

Objavljeno

-

[su_heading size=”20″]Praljak matira svjedoka tužiteljstva Kljujića koji naglo mijenja mišljenje i govori kako je “Alija praktičar-političar”[/su_heading]

Još jedan video, o srpsko-muslimanskom sporazumu Karadžić-Filipović od 2. kolovoza 1991. godine poznatijem i kao “historijski sporazum”. Vidjet ćete kako general Praljak postavlja pitanje svjedoku tužiteljstva Stjepanu Kljujiću, bivšem članu predsjedništva BiH o tom sporazumu, i kako Kljujić mantra o tome da je Izetbegović odbio taj sporazum (što je neistina, jer taj sporazum je odbio Slobodan Milošević).

Nakon toga od 3:55 general Praljak matira svjedoka tužiteljstva Kljujića koji naglo mijenja mišljenje i govori kako je “Alija praktičar-političar” koji je htio izmjeriti puls muslimanskog stanovništva. A najbitnije u ovom videu je percepcija kakvu je takav jedan sporazum imao na hrvatsi narod. Čak je i svjedok tužiteljstva sam priznao da je ta percepcija bila tragična.

Nakon toga general Praljak postavlja pitanje o najznačanijem srpsko-muslimskom sporazumu iz tog rata, a to je sporazum između Alije Izetbegovića i Momčila Krajišnika od 16. rujna 1993. godine. Mi moramo reći da smo uvjereni da svjedok tužiteljstva ovom prigodom laže da nikad nije čuo za takav dokument, jer je riječ o poznatom dokumentu koji je bio javan i u trenutku objavljivanja.

(šestorkaHB/kamenjar.com)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari