Connect with us

Vijesti

Pravi “Vuk s Wall Streeta” suočen sa svojim nedjelima: Ispričao što misli o filmu snimljenom po svom životu

Objavljeno

-

“VUK S WALL STREETA” Martina Scorseseja film je utemeljen na istinitoj priči o Jordanu Belfortu, “Vuku s Wall Streeta” koji je s 26 godina postao multimilijunaš zarađujući na tisuće dolara u minuti da bi s 36 godina završio u zatvoru dugujući oštećenim klijentima 110 milijuna dolara.

Novinar CNN-a, Scott Zamost nedavno je objavio privatne snimke Belforta koje su zvali “Vuk”, a na njima se moglo vidjeti mladog multimilijunaša koji partija na svojoj jahti i u Hamptonsu.

A Belfort je sad za CNN objasnio svoje viđenje filma koji je u međuvremenu i nominiran za Oscara. U potpunosti je oduševljen DiCapriom kojem je pomagao da se spremi na ulogu: “Nakon što sam pogledao film bio sam bez teksta. Na dobar način. Za mene je drukčije nego za publiku. Ja sam se pomirio se sa svojim prošlim životom: napisao sam tu knjigu i to je za mene bilo katarzično iskustvo. Ali vidjeti to na ekranu, s nekim tko je tako dobro obavio svoj posao, ja sam se doslovno znojio u nekim trenucima. Kad se šmrkao kokain, imao sam intenzivne reakcije na sve to”, kazao je.

[vsw id=”iszwuX1AK6A” source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

Osim toga, uvjeren je da film neće “inspirirati” nove “vukove”, te da mu je bitno da se film gleda kao priča upozorenja, a smatra da ako kod nekoga ipak probudi želju za takvim životom, onda je to osoba kojoj “fali daska u glavi”.

Piers Morgan suočio ga je i s činjenicom da je naštetio mnogim ljudima, na što je Belfort kazao da radi najviše što može da ispravi ono što je napravio i da nema namjeru živjeti život srameći se. Više pogledajte u isječku.

[vsw id=”1H0pFfn9yhM” source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

index.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari