Pratite nas

Komentar

„Drugovi“ NE DIRAJTE DJECU

Objavljeno

na

Predizborna demokracija u SDP-u koji je pravno političko imovinski slijednik zločinacke komunističke partije.

[ad id=”93788″]

Ovih dana na „mreži“ , medijima, imamo prigodu čitati, slušati „poplavu“ otvorenih pisama, apela upućenih s „ljevice“ i njenih „janičara“ iz civilnih udruga prema Vladi RH i Domoljbnoj koaliciji o tome što, tko, kako treba odraditi, imenovati, raspodijeliti……..

Većinu vremena u životu proveo sam „plivajući uzvodno“ tj. volio sam „piti vodu s izvora“ koliko god teško bilo doći do „izvora“. No ako si na PUT u ISTINE u dobrom društvu tada to ŽIVOT-no putovanje prema „izvoru“ i nije težak.

Tako i ova „otvorena pisma“, apele kojim nas „gađaju“ svakodnevno s „ljevice“ vidim, neka i pročitam, kao PR uradke. No bila bi to PR-strategija da je u Lijepoj Našoj provedena lustracija. Kako lustracija nije odrađenja ovu „igru muti vodu“ mogu slobodno promatrati kao UDBAški uradak.

Što nam to „ljevičari“ žele prikriti,odvratiti pozornost? Koliko znam ovih dana traje predizborna kampanja za stranačke izbore u SDP-u koji je pravno-političko-imovinski slijednik zločinačke komunističke partije!Ne’š ti izbora u SDPu,točno no to nisu obični izbori, zašto?

Ovi stranački izbori u SDPu dolaze nakon 5 izgubljenih izbora na državnoj razini. http://www.24sata.hr/politika/ostojic-milanovic-treba-otici-izgubili-smo-5-izbora-zaredom-458046
Znaju „drugovi“ iz SDPa kako je nestao s političke arene SDP BiH i boje se iste političke sudbine.Vide oni što se dešava preko državne granice prema Istoku kad su već slijepi kada treba gledati prema zapadu.
http://www.jutarnji.hr/ostavke-u-sdp-bih-nakon-izbornog-debakla–ne-i-predsjednik/1228551/

Naravno da danas svi možemo i imamo nekakvu svoju istinu,svoje „izvore“informacija i ovo pismo pišem kao subjektivan pogled,promišljanje nekih zbivanja u RH. No kada sam pročitao objavu na FB profilu gđe. Zrinke Starešinić morao sam reagirati s ovim komentarom kao APELOM prema svim civilnim udrugama da reagiraju i javno stanu u zaštitu gospođe koja je visoko pozicinorana članica SDPa.

Evo što piše gđa. Starešinić:

Obavjest za sve medije koji su me zvaliHvala vam na pozivu, ali nažalost moram ga odbiti. Moja namjera kandidature je…

Posted by Zrinka Staresinic on 30. siječnja 2016

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/314903/Default.aspx

Kada sam pročitao ovaj dio :“…. Odustala sam nažalost, zbog nagovještavanja prljave kampanje u kojoj ne bih mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice.!“ Moram priznati da nije lako pročitati kada žena,supruga,majka javno piše da ne bi mogla zaštiti „moje krasne djeovjčice“.Ovo ne piše obični član SDPa,ovo piše možebitni kandidat za predsjednika SDPa,gospođa koja je bila na „visokim“pozicijama u RH.

http://www.jutarnji.hr/milanovic-i-komadina-dobivaju-protukandidatkinju–sdp-zeli-preuzeti-zrinka-staresinic–bivsa-desna-ruka-tihomira-jakovine/1507556/

Stoga iako sam dijametralno suprotnih političkih stajališta s gospođom Starešinić empatija mi neda mira.Kao muž,suprug,otac ,suprotnih političkih opvija,moram dati podršku gđi Starešinić i stati u njenu zaštitu.Pozivam civilne udruge,imamo ih koliko hoćemo cca.50.000,GONG, Documente, ova i ona slobodna društva,……da ISKORače u zaštitu majke koja se boji da ne može zaštiti svoju djecu od prljave unutar stranačke kampanje. Neka te udruge organiziraju unutar SDPa seminare, ne moraju biti u Kumrovcu, o demokraciji, o pravima i zaštiti djece.

Ovaj primjer, objava na FB profilu gđe Starešinić, nije klasičan primjer kojih imamo „more“ danas u RH gdje većinom „ljevičari“ nakon otvorenih pisama već sutra se žale da ih reakcije na njihova pisma plaše,da im ne istomišljenici prijete,/je li u pitanju umjetnički performans ili PR ili samopromocija subjektivna je procjena/…….. Ne, ovdje je slučaj da član SDPa javno piše o „prljavoj“kampanji na unutar stranačkim izborima i da „ne bi mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice“.

O čemu piše gđa Starešinić možemo vidjeti iz slučaja Linić koji je s govornice u Saboru javno se odrekao „drugova“ iz partije.

“….Vi /drugovi iz partije i UDBAe/upotrebljavate djecu moje supruge i to branite, stidim vas se. Gospodine predsjedniče zloupotrijebio sam poslovnik pa se udaljujem’, rekao je Slavko Linić koji je zatim napustio sabornicu.”
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/395943/Sabor-stanka-zbog-slucaja-Linic.html

Ako i ne idemo previše u povijest komunističke partije dovoljno imamo primjera gdje se svatko tko i malo prati politički život u RH može uvjeriti o visini, ozbiljnosti, razini demokracije unutar SDP-a koji je svekoliki naslijednik komunističke partije. Vole se dičiti shemom „jedan član –jedan glas“ i često Milanovića i ostale „drugove“možemo čuti kako tu krilaticu „guraju“ u prvi plan no je li situacija na terenu doista takva kakvom je vole prikazivati „drugovi“.

Provjeriti možemo samo na ova dva slučaja gđa. Starešinić i gdin. Linić kakva je praksa i što rade svojim visokopozicioniranim članovima i istovremeno imamo odgovor na puno toga što se dešava na političkoj scenu u Lijepoj našoj.

Kao još jedan primjer SDPove unutar partijske demokracije možemo uzeti primjer slučaj „šalabahter“ s unutar stanačkih izbora u Zagrebačkom SDPu od prije nekog vremena. Što kažu akteri tih izbora:“… Odustao sam od kandidature jer su ovo samo tehnički izbori. Izbori su se dogodili već prije i ne želim sudjelovati u nečemu što je demokratska farsa”, izjavio je Ivo Jelušić novinarima u pauzi konvencije, a sličnog mišljenja je i kandidat za potpredsjednika Igor Rađenović koji je odustao prije nekoliko dana.

“Izbori bi trebali biti festival demokracije, a izbori za mjesne organizacije pokazali su da je ovo više festival šalabahter demokracije”, kazao je Rađenović i ustvrdio kako bi unutarstranački izbori trebali ojačati stranku, a ne oslabiti je, što je, po njegovom mišljenju, slučaj u Zagrebu.“
http://www.jutarnji.hr/skandal-na-konvenciji-sdp-a-bernardic—nikome-nismo-govorili-za-koga-da-glasa–mi-smo-ozbiljna-stranka-a-ne-djecji-vrtic–/1141859/

Ovom prigodom neću ići u povijest komunističke partije iako stara latinska mudrost kaže:“Historia magistra vitae est“,neću se sjećati slučaja:

-Đureković /ubijen otac i ne dugo nakon toga i sin damir/
-Obitelj Šego /ubijena i devetogodišnja kćerka/
-…

Kao suprug, muž, otac, katolik koji se trudi živjeti svoju vjeru, apeliram na „drugarice“ Pusić. Opačić, Ingrid Antičević, … apeliram na civilne udruge, B.a.b.e., “sigurne“ kuće ,……. Radmanovu TV i ine medije da kontaktiraju zabrinutu majku Starešinić koja piše:

“…. Odustala sam nažalost, zbog nagovještavanja prljave kampanje u kojoj ne bih mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice.“ Da izvijeste svekoliku javnost kakva je situacija danas kada unutar partijska predizborna kampanja ulazi u završni dio. Da pokušaju objektivnim izvještavanjem unijeti dašak sigurnosti i demokracije u partiju kojoj je zločinac Tito i danas netko koga se glorificira iako imamo EU povelje o osudi totalitarnih zločinačkih režima.

Apeliram na muški dio partije da stane javno u obranu „drugarice“ Starešinić,daju joj podršku i jamstvo za sigurnost obitelji,jamstvo o čistoj i poštenoj kampanji ne mogu očekivati u partiji ali minimum je sigurnost obitelji a osobito djece iako „drug“ Linić i „drugarica“ Starešinić svjedoče nešto sasvim drugo.
U vremenu kada SDP živi krilaticu „biti ili ne biti“, kada napadima na Vladu RH pokušavaju prikriti stvarni njihov problem ipak očekujem da NE DIRAJU DJECU.

U borbi za vlast ne prežu od ničega to vidimo iz dana u dan. Čitamo što „drug“ Ranko Ostojić piše i kakvim epitetima naziva dojučerašnje partijske drugove. Na žalost Ranko nije usamljen u svojim „porukama“ drugovima,kako bi to prošlo bez Jovanovića. Danas slušamo, gledamo Dragovana kako priča, osuđuje , prijetnje koje su postalo pravilo u partiji, da to nije način. Komadina zvanično isto osuđuje prijetnje o kojima svjedoče Linić i Starešinić koji su osjetili ugrozu i svoje obitelji.

Apeliram na „drugove“ iz partije prvo počiste ispred svojih „vrata“,da izvade „brvno“ iz oka svoga a kada to odrade mogu si dati slobodu i kulturno sudjelovati u radu Hrvatskog Državnog Sabora. Da si vrijeme i energiju koju troše napadjući Vladu RH iskoriste i zaštite svoje članove koji su pod udarom unutar partijske prljave kampanje.

„Drugovi“ vrijeme je da shvatite da ste „pase“,da si pokušate spasiti od onoga što je snašlo vaše drugove iz SDPa BiH koji su nestali s političke scene.Vrijeme je da promijenite puno toga u partiji a kao prvo – NE DIRAJTE DJECU.

Željko Stanić/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Huljev o presudi Ercegu: Na tuđoj bi krvi ubirao poene

Objavljeno

na

Objavio

Arhiva

Općinski sud u Splitu nepravomoćno je odbio kao neosnovanu tužbu Zorana Ercega, u javnosti poznatog aktivista iz Splita koji je tužio Željka Huljeva, nekadašnjeg novinara, tražeći 60 tisuća kuna zbog povrede časti.

Općinski sud u Splitu je odlučio: Zoran Erceg bio je u službi Ratka Mladića, nije izgledao kao slučajni gost, avanturist ili osoba koja odaje strahom.

SlobodnaDalmacija je uspjeli doći i do Huljeva koji je rekao kako ga raduje da pravna država funkcionira. – Naravno, zadovoljan sam presudom ne toliko zbog sebe koliko zbog očuvanja diginiteta Domovinskog rata. Hvala časnom sudu što je pravilno i profesionalno procijenio činjenične elemente u postupku koji bi trebao biti poučan za bilo koga tko se drzne ubirati bilo kakve osobne i ine poene na tuđoj krvarini – komentirao je Huljev, piše SlobodnaDalmacija.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Mate Knezović: ‘Šeparovićeva prijetnja upućena narodu’

Objavljeno

na

Objavio

”Dobro zapamtite ovaj intervju. Sasvim je izvjesno da Miroslav Šeparović ne govori samo u svoje ime, nego i u ime struktura kojima je pripadao i pripada. Ovaj intervju je dokaz da su te strukture u ozbiljnom strahu. Baš zato trebamo ustrajati”, napisao je Mate Knezović na svom FB profilu

Mate Knezović, zagrebački odvjetnik i predsjednik Obiteljske stranke, na svom je Facebook profilu  prokomentirao intervju Miroslava Šeparovića, predsjednika Ustavnog suda, objavljen u subotu u Jutarnjem listu, piše Promise.hr

Šeparović je, podsjetimo, izjavio da bi, prema njegovu mišljenju, na čelu Povjerenstva za sukob interesa –  institucije koje u Hrvatskoj koliko toliko nezavisno preispituje hrvatske političare i dijeli im packe – trebao biti predsjednik Vrhovnog suda, dakle osoba koju pomno biraju isti ti političari.

Šeparović se usprotivio najavljenoj inicijativi predsjedničkog kandidata Miroslava Škore, koji je kazao da će zatražiti izmjene Ustava i povećanje ovlasti predsjednika države – kao jedine osobe koja se neposredno bira od strane hrvatskih građana.

”Načelno ću reći da je nezamislivo da bi u državi vladavine prava bilo moguće Ustav donijeti na referendumu. Možete li zamisliti situaciju u kojoj bi građani koji izlaze iz crkava, koji su obavili kupovinu na tržnicama, izašli u šetnju gradom, zaokruživali da ili ne i tako odlučili o usvajanju novog Ustava? To je nemoguće!”, kazao je Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda, za Jutarnji list.

Šeparovićeve izjave njegov je kolega – pravnik i odvjetnik Mate Knezović – nazvao prijetnjom upućenom narodu.

”Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda RH, je danas objavio hrvatskom narodu da u RH postoji politika ograničenog suvereniteta naroda. Poučio je hrvatski narod da on nema izvornu vlast, nego neke druge silnice.

Iz današnjeg intervjua YUlistu potpuno je jasno zašto su odluke Ustavnog suda usmjerene protiv dosadašnjih narodnih inicijativa (3 referenduma).

Šeparović je također najavio da će Ustavni sud spriječiti svaki pokušaj hrvatskog naroda da se ozbiljnije promijeni politički sustav i raspodjela moći. Najavio je da će u slučaju pobjede Miroslava Škore onemogućiti najavljeni referendum o promjeni Ustava, ako bi te promjene dirale u postojeću raspodjelu moći. Također će se onemogućiti donošenje novog Ustava na referendumu.

Drugim riječima javno je najavljen rat narodu ako izabere drugačiji put.

Dobro zapamtite ovaj intervju. On je javno objavljena prijetnja hrvatskom narodu da i ne pokušava nešto promijeniti.

Sasvim je izvjesno da Šeparović ne govori samo u svoje ime, nego i u ime struktura kojima je pripadao i pripada.

Ovaj intervju je dokaz da su te strukture u ozbiljnom strahu. Baš zato trebamo ustrajati”, istaknuo je odvjetnik Mate Knezović na svom Facebook profilu.

Cijeli, opširni intervju Miroslava Šeparovića, predsjednika Ustavnog suda Republike Hrvatske Jutarnjem listu, možete pročitati OVDJE.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari