Predrag Mišić Peđa: Gospodine Plenkoviću čime Vas je to toliko zadužio g. Pupovac i njegovi sljedbenici?

2

Vukovarski branitelj i heroj Predrag Mišić Peđa napisao je otvoreno pismo premijeru Andreju Plenkoviću u svezi sporazuma sa strankom SDSS Milorada Pupovca kojim Srbi iz te stranke dobivaju mjeta u Vladi i javnim poduzećima po etničkom kriteriju.

“Stvarno nema kraja… Vjerodostojno šest dana nakon Vukovara pružate ruku stranci kojoj je osnivač Goran Hadžić, krvnik s Ovčare.

Opalili ste šamarčinu svima, poginulima, nestalima, majkama, očevima, sram Vas bilo.

Gospodine Plenkoviću, da li nas to uvodite u drugo poluvrijeme ćirilice, progona, zastrašivanja, jer s kadrovima u MUP-u, ministarstvu pravosuđa, kulture, sasvim sigurno ste na dobrom putu. Čime Vas je to toliko zadužio g.Pupovac i njegovi sljedbenici?

Braneći domovinu – nisu. Radeći za dobrobit srpske nacionalne manjine – nije, svega 10 tisuća glasova. Radeći za dobrobit domovine – nije, po instrukcije ide u Srbiju.

Recite narodu i svijetu, što je to što ga čini neodoljivim? A iskreno, volio bih i ja znati da mogu svojim kćerima objasniti što sam i tko sam.
Srdačan pozdrav i hvala na odgovoru”

Predrag Mišić – Peđa / Kamenjar.com

facebook komentari

  • Omnes Omnibus

    “Čime Vas je to toliko zadužio g.Pupovac i njegovi sljedbenici?”
    Vjerojatno šutnjom o tome što mu je o familiji u udba arhivima u Beogradu.

  • sjena

    Kvalitetno i jednostavno pitanje ,vrijeme od dobrih deset godina je razlog ovog pitanja ,a šutnja ,je razlog za mnogo špekulacija .
    Najgore te špekulacije se tiću ne sudbine jednog čovjeka ,nego tijek za razvoj države !