Pratite nas

Reagiranja

Predrag Peđa Mišić: KRVNIK KRIV OSUĐEN

Objavljeno

na

KRVNIK KRIV OSUĐEN

I nakon 25 godina bijelosvjetski hohstapleri pokazuju svoje pravo lice. Tko je to još bio proglašen krivim, osuđen a slobodan?
Danas je u stvari svijet pokazao svoje pravo lice. Ubojice, zločinci, iako su krivi i osudjeni, nitko ama baš nitko im ne može ništa.

Zločinac koji vec dugi niz godina uživa na slobodi, danas je pobijedio.
Do kada će svijet biti toliko pokvaren i nepravedan?

Da li smo doista toliko jadni da čovjek koji je, ubijao, klao, prekrajao granice može biti bilo gdje osim u zatvoru.

A čovjek koji je branio svoje selo, obitelj, domovinu ćami već tri godine bolestan u zatvoru, nikad mu ništa nije dokazano,jer se nema što dokazati, nevino osudjen na pravdi Boga.

Da mislim na Tomislava Merčepa, bez kojeg zasigurno da ga nije bilo tada, niti nas nebi bilo sada.

Što nam svijet poručuje?
Pravda je jednaka za sve osim za hrvatske vitezove, ubijene, nestale. Do kada ne znam i više se i ne pitam. Možda je usporedba iritantna.

Jedan je moj heroj, jedan je zločinac koji je ubijao moje prijatelje, ulicu, grad, mene.
Oh da jedan živi u Srbiji slobodan.
Drugi trune u HRVATSKOM ZATVORU.

Predrag Pedja Mišić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Bujanec: Urazumite se i uvrstite Thompsona u službeni protokol dočeka Vatrenih!

Objavljeno

na

Objavio

ŽELJA IGRAČA HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE I IZBORNIKA DALIĆA JE DA NA DOČEKU VATRENIH PJEVA MP THOMPSON, NO NEKI POLITIČARI TO NE DOPUŠTAJU! NEMOJTE NAM, MOLIM VAS – I OVAJ DAN POKVARIT!

Doček se na prvome mjestu radi zbog naših heroja koji se vraćaju iz Moskve, zbog naših navijača i naroda! Tko su ti politički krpelji koji se usuđuju ići protiv volje igrača i navijača?! Neka istupe javno, ako imaju onu stvar!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač na svijetu – Luka Modrić osobno je nazvao Marka i rekao da je njihova želja da s njima otpjeva svoje pjesme i posebno – navijačku himnu svih Hrvata ‘Lijepa li si’… HNS nema ništa protiv toga, no politički krpelji ne daju; govore na sastancima da će “kriva slika iz Zagreba otići u svijet”, a neki čak i da bi Thompsonov nastup bio “degutantan”…

E, pa drugovi političari, degutantno je kako se vi naslikavate s našim herojima radi prikupljanja jeftinih ‘političkih poena’, a Marko Perković Thompson je najbolji hrvatski glazbenik, kojeg na svojemu dočeku žele najbolji nogometaši na svijetu. Zato, poštujte njihove želje i ne budite toliko jadni! Ugledajte se na gradonačelnika Varaždina, gospodina Ivana Čehoka, koji sutra u mojem rodnom Varaždinu dodjeljuje titulu počasnog građanina našemu izborniku Zlatku Daliću i kao uvjereni liberal nema baš ništa protiv toga da u Varaždinu pjeva MP Thompson!

Ovaj post objavljujem zato da bi sada svi vi, dragi moji prijatelji, svojim telefonskim pozivima i porukama zasuli političke krpelje koji ne poštuju volju šampiona.

URAZUMITE SE I UVRSTITE THOMSPONA U SLUŽBENI PROTOKOL DOČEKA VATRENIH NA JELAČIĆ PLACU! Komentirao je Velimir Bujanec.

Akademik Pečarić: Hoće li Thompson pjevati na dočeku Vatrenih!?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Grad Đakovo postavio zastave na vrh Katedrale

Objavljeno

na

Objavio

U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji grad Đakovo na inicijativu Gorana Pešuta je postavio zastave na vrh Katedrale

PD Đakovo i HGSS-a Mario Pinjuh

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori