Connect with us

Život

Predrag Peđa Mišić pomogao branitelju prikupiti novac za sprovod maloljetnog sina

Objavljeno

-

Tužnu objavu na svom Facebook profilu podijelio je Predrag Peđa Mišić, hrvatski branitelj iz Vukovara, dobitnik nagrade Ponos Hrvatske.

On svoje slobodno vrijeme i resurse koristi u svrhu pomoći bolesnoj djeci i siromašnijim sugrađanima. Skromnost, nesebičnost i veliko srce humanista, vrline su Predraga Mišića i upravo je zato on Ponos Hrvatske.

Stoga je putem svog Facebook profila zamolio svoje prijatelje da pomognu hrvatskom branitelja iz Zadarske županije, iz mjesta Drage pored Pakoštana, da prikupi novac koji mu je potreban za podmiriti troškove nastale pri organizaciji sahrane 13-godišnjeg sina koji je, na žalost umro, javlja kaleargainfo.

Ožalošćeni otac obratio se fondu Hrvatskih branitelja, pojasnio je Mišić, ali nisu mu pomogli. Previše je utučen i tužan da bi obilazio udruge i kucao na vrata tražeći pomoć.

Stoga je Predrag Mišić pozvao prijatelje da pomognu. Mnogi su se rado odazvali.

“Pokušat ću vam ispričati jednu tužnu priču. Jedan Hrvatski Branitelj iz okolice Zadra prije nekoliko mjeseci doživio je obiteljsku tragediju.Umro mu je sin.Josip Stojanov. Dijete od 13 godina. Zdravko Stojanov, Hrvatski Branitelj shrvan tugom, ne smije u ovoj tužnoj priči ostati sam.

Obratio se za jednokratnu pomoć fondu HB. Očekivano nisu pomogli. Zdravko je ponos, zamijenio tugom. Sram ga je moliti pomoć, razumljivo. S toga Vas molim da koliko je moguće u ovoj teškoj situaciji pomognemo. Troškovi sahrane i ako su skromni su 20 tisuća kuna”, napisao je Predrag Mišić koji je potom naknadno objavio da je akcija uspjela i da su skupili dovoljno novca za sprovod.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari