Predrag Pedja Mišić: Čovjek koji laže da predstavlja srpsku nac. manjinu nema legitimitet

3

POŠTOVANI GOSPODINE PLENKOVIĆU
Ovim putem Vam se obraćam u nadi da će te ako ništa drugo razmisliti prije bilo kakve odluke.

Znam mnogi će reći da sam više dosadio pišući o ovoj temi, moram situacija je vrlo ozbiljna.

Molim Vas kao budućeg prijedsjednika Hrvatske vlade da ozbiljno razmislite kad su u pitanju pregovori s SDSS i Miloradom Pupovcem,.Čovijekom koji nema legimitet predstavljati srpsku nacionalnu manjinu ,da bih potkrijepio svoj stav i tvrdnju ,od 140000 tisuća pripadnika srpske nac.manjine on je dobio 11 400 glasova mahom aboliranih Srba koji niti su željeli niti žele suživot,on ih koristi za svoju suludu ideologiju o ugroženim Srbima .

130000 tisuća pripadnika te manjine je izišlo na izbore i dalo glas nekoj od parlamentarnih stranaka,to su oni koji daju svoj glas Vama i žele živjeti u Hrvatskoj kao jedinij im domovini.

Ako ne zbog njih razmislite o 10000 tisuća pravoslavaca koji su rame uz rame sa svima ostalim braniteljima ginuli i stvorili jedinu nam Hrvatsku.Čovjek koji laže da predstavlja srpsku nac ,manjinu nema legitimitet prilog u tom govore brojke,.

Gospodine Plenkoviću vjerujem da imate toliko političke mudrosti, htio bih da razmislite prije nego donesete konačnu odluku,našu potporu imate a njega jednom za uvijek izbrišite s političke scene, apelirao je branitelj Predrag Pedja Mišić na facebooku.

facebook komentari

 • EMINƎM

  Predrag

 • kršni

  Plenkoviću bi trebalo biti jasno o čemu se radi jer je Mišić sve rekao. Ne bi trebao kritizirati ni Glasnovića. Onaj koji nije uzeo pušku u ruke za obranu Hrvatske mogao bi biti mrcu skromniji i reći “no comment”.

 • kvaternik

  s onim kojemu je “srbizam” u Hrvatskoj biznis – razgovora nema!!!
  s onim koji se je borio protiv Hrvatske, a i danas se bori – razgovora nema!
  s onim koji ne voli drzavu u kojoj zivi, koji ne postuje njezine zakone – razgovora nema!
  a onaj koji kaze da se osjeca ugrozenim i da zivi u strahu u Hrvatskoj (a druge je nacije!) neka ga se posalje na sigurno mjesto boravka – u njegovou otadzbinu!