Predrag Pedja Mišić: Gosp.Srđane Milakoviću nije mi razumljivo da vi određujete tko će biti Srbin u Hrvatskoj

0

Poštovani gosp.Srđane Milakoviću

Nedavno ste u jednoj tv emisiji urednice Anite Malenice odgovarajući na pitanje gledatelja odgovorili da ja Predrag Pedja Mišić nisam pripadnik srpske nacionalne manjine.

Ponukan tom izjavom i razmišljajući o njoj niste mi ostavili mogućnost odgovora, te na ovaj način Vam moram odgovoriti.

Imali ste 13 godina za vrijeme rata u hrvatskoj, dijete ste bili, hranili ste se zajedno sa svima u Vukovaru, proživljavali teške trenutke kao dijete, stječem dojam da je rat na vas ostavio teške psihičke posljedice, što je i razumljivo.

Međutim nije mi razumljivo da vi određujete tko će biti Srbin u Hrvatskoj, služite se metodama iz komunističkih sistema, da ukoliko netko ne dijeli vaše mišljenje taj je protivnik naroda, brišete ga sa spiska, prozivate itd.

Ako misliš da nisam srbin zato što sam hrvatski branitelj, nisam ubijao hrvate, nisam počinio zločin onda si u pravu. Prošla su ta vremena. Upitno vam je moje porjeklo, moja pripadnost, sve vam je upitno, moji su pradjedovi Srbi, djedovi, otac, mati a Vaši gospodine Milakovići.

Bili ste u dilu s Miloradom, srbinom, tko je od vas dvojice shvatio da onaj drugi nije srbin, odnosno etno biznismen, tko je od vas dvojice veći, odnosno koji više voli starčevića ili da vam bude jasnije hrvatske kune.

Odavno je svima jasno u ovoj zemlji da ste vi i vaš mentor Pupovac veliki srbi onoliko koliko dobijete novca iz državnog proračuna RH.

Metode kojima vi odlučujete tko je Srbin a tko ne su identične onima kojima se u proslim vremenima. I na kraju po čemu ste vi to Srbin, po ocu, majci ili partiji.

Ponosim se svojim rodom i domovinom, čovijek prije svega, a vi Srđane što prije to shvatite biti će vam lakše

Predrag Pedja Mišić / Kamenjar.com

facebook komentari